Sorban állítják le a kilakoltatásokat

Sorban állítják le a kilakoltatásokat

Sorban állítják le a kilakoltatásokat


Ugye ismerős? : ”Senkit nem hagyunk az út szélén!” Vannak, akik ezt komolyan is gondolják, és ennek megfelelően járnak el.

Szépen, sorban állítják le a polgármesterek a kilakoltatásokat. Ott, ahol ezt megtehetik!Először megtudhattuk, hogy felfüggeszti és felülvizsgája a fővárosi kilakoltatásokat Karácsony.

Ezek után jött a hír, hogy Újbudán sincs kilakoltatás, majd Józsefvárosban is megtalálták a jogi lehetőségét annak, hogy a FIDESZ-KDNP akarata ellenére a polgármesterek a lakosság mellé állhassanak.

Most pedig itt a friss hír, hogy Budafokon sem lesz kilakoltatás!

Karsay Ferenc polgármester döntése alapján október 31-én kilakoltatási tilalom lépett életbe Budafok-Tétényben – olvasható a budapesti kerület honlapján.

Ennek értelmében nem indítanak új kilakoltatási eljárást, és a már folyamatban lévőket is felfüggesztik az önkormányzati lakásokra vonatkozóan.

Korábban már több fővárosi kerület is hasonlóképpen intézkedett, így Józsefváros, Újbuda, Óbuda, valamint a Fővárosi Önkormányzat is.

Az országos moratórium november 15-én lép életbe és 2020. április 30-ig tart. Célja, hogy a kritikus téli időszakban megvédje a nehéz helyzetbe jutott családokat.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Sok „deviza”-károsult (jogosan) veti fel, hogy ezek az intézkedések csak helyben oldják meg a problémát.

Természetesen volna megoldás! Ezeknek a károsultaknak javasoljuk, hogy forduljanak a kormányhoz, akik egy csapásra országos szinten, törvényalkotással megoldhatnák ezt a hatalmas társadalmi katasztrófát!…ha akarnák!

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM