Sorban állítják le a kilakoltatásokat

Sorban állítják le a kilakoltatásokat

Sorban állítják le a kilakoltatásokat


Ugye ismerős? : ”Senkit nem hagyunk az út szélén!” Vannak, akik ezt komolyan is gondolják, és ennek megfelelően járnak el.

Szépen, sorban állítják le a polgármesterek a kilakoltatásokat. Ott, ahol ezt megtehetik!Először megtudhattuk, hogy felfüggeszti és felülvizsgája a fővárosi kilakoltatásokat Karácsony.

Ezek után jött a hír, hogy Újbudán sincs kilakoltatás, majd Józsefvárosban is megtalálták a jogi lehetőségét annak, hogy a FIDESZ-KDNP akarata ellenére a polgármesterek a lakosság mellé állhassanak.

Most pedig itt a friss hír, hogy Budafokon sem lesz kilakoltatás!

Karsay Ferenc polgármester döntése alapján október 31-én kilakoltatási tilalom lépett életbe Budafok-Tétényben – olvasható a budapesti kerület honlapján.

Ennek értelmében nem indítanak új kilakoltatási eljárást, és a már folyamatban lévőket is felfüggesztik az önkormányzati lakásokra vonatkozóan.

Korábban már több fővárosi kerület is hasonlóképpen intézkedett, így Józsefváros, Újbuda, Óbuda, valamint a Fővárosi Önkormányzat is.

loading...

Az országos moratórium november 15-én lép életbe és 2020. április 30-ig tart. Célja, hogy a kritikus téli időszakban megvédje a nehéz helyzetbe jutott családokat.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Sok „deviza”-károsult (jogosan) veti fel, hogy ezek az intézkedések csak helyben oldják meg a problémát.

Természetesen volna megoldás! Ezeknek a károsultaknak javasoljuk, hogy forduljanak a kormányhoz, akik egy csapásra országos szinten, törvényalkotással megoldhatnák ezt a hatalmas társadalmi katasztrófát!…ha akarnák!

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Követeléskezelők-a Végső Esély Párt figyelmeztetése
Követeléskezelők-a Végső Esély Párt figyelmeztetése

Követeléskezelők-a Végső Esély Párt figyelmeztetése Végső Esély Párt. Tisztelt Követőink! Szeretnénk figyelmük felhívni arra, hogy ha egy Követeléskezelő azzal fenyegeti...

A KÖVETELÉSKEZELŐK TRÜKKJEI ÉS ANNAK JOGI ELLENSZERE
A KÖVETELÉSKEZELŐK TRÜKKJEI ÉS ANNAK JOGI ELLENSZERE

A KÖVETELÉSKEZELŐK TRÜKKJEI ÉS ANNAK JOGI ELLENSZERE ! Jogi forrás: Dr. Budaházi János, Dr. Láng Péter ügyvéd. Szabó Miklós ügyvédi...

Close