A BANKI KÖVETELÉSEK NEM BIZONYLATOLHATÓAK!

A BANKI KÖVETELÉSEK NEM BIZONYLATOLHATÓAK!

A BANKI KÖVETELÉSEK NEM BIZONYLATOLHATÓAK!

[good_old_share]


Vajon miért??? És itt egy újabb lehetőség!

 

„DEVIZAHITEL" AVAGY A FOGADÁSHOZ BIZTOSÍTOTT FORINTKÖLCSÖN. (ÚGY FOGADTUNK, HOGY NEM IS TUDTUNK A FOGADÁS TÉNYÉRŐL…)

Megérted ennek a lényegét?
Horváth Rudolf – Lődd már ki az egyetlen ellened használható okiratot!

Minden állampolgár jogképes, és a törvény nem ismerete nem mentesít a be nem tartásának következményeitől.

Tehát alkotmányos jogom ismerni, értelmezni, és megérteni a törvényt. Ezért tökéletesen értem, hogy a pénzügyi műveleteket bizonylatozni kell, mert bizonylat nélkül nem igazolható a jogügylet megtörténte.

A deviza és a forint közötti tranzakcióknak nincs pénzügyi műveleti bizonylata, mert egy átszámítást nem lehet pénzügyileg bizonylatolni csak számításaiban igazolni.

A forintosítási törvény szerinti árfolyamon történő átváltás nem történt meg, csak átszámítás volt, hiszen arról sem kaptunk bizonylatot ugyan úgy, mint azt megelőzően e jogügyletekben. Tehát a banki követelések nem bizonylatozhatóak, azok csupán a bankok egyoldalú állításai.

Mivel nem a nyilvántartási deviza összege igazodott az átadott forintösszegek árfolyamához, hanem a forint követte a jogügyletben csak átszámítással kialakított pénznemben, fizetőeszközben meg nem jelenő idegen devizát, ami így mindössze egy tartozást meghatározó értékmérővé vált, a pénzügyi történés megfelel az idegen deviza árfolyamváltozására történő fogadásnak, melyhez a bank biztosított forint kölcsönt.

Ezzel az árfolyamváltozásra történő fogadás és a fogadáshoz biztosított kölcsön definíciója is egyértelműen megáll.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Fogadásból származó követelések behajtásában pedig bíróság, közjegyzők, végrehajtók, nem vehetnek részt. Ezért vissza kell vonni az előre tett egyoldalú kötelezettségvállalásokat, és csak kizárólag a pénzügyileg bizonylatozható pénzmozgásokat elismerni. – Horváth Rudolf.

A lényeg röviden:
A „hitel” felvételekor hatályos törvények értelmében a banknak a pénzügyi műveleteket bizonylatozni kell (kellett volna), mert bizonylat nélkül nem igazolható a jogügylet megtörténte. Ez nem történt meg, így már az első pillanatban törvényt sértett. (nem is történhetett meg, mert a „mögöttes deviza” nagy része „szintetikusan” lett előállítva). Ezt a tényt bizonylatok hiánya is igazolja!

Ami egyedül igazolható, az a kézhez kapott forint! Egy megjegyzés: ha a „forintosítás” során valóban a felvételkori árfolyamon forintosítottak volna, akkor most valószínű, hogy nem itt tartanánk!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM