A BANKI KÖVETELÉSEK NEM BIZONYLATOLHATÓAK!

A BANKI KÖVETELÉSEK NEM BIZONYLATOLHATÓAK!

A BANKI KÖVETELÉSEK NEM BIZONYLATOLHATÓAK!

[good_old_share]


Vajon miért??? És itt egy újabb lehetőség!

 

„DEVIZAHITEL" AVAGY A FOGADÁSHOZ BIZTOSÍTOTT FORINTKÖLCSÖN. (ÚGY FOGADTUNK, HOGY NEM IS TUDTUNK A FOGADÁS TÉNYÉRŐL…)

Megérted ennek a lényegét?
Horváth Rudolf – Lődd már ki az egyetlen ellened használható okiratot!

Minden állampolgár jogképes, és a törvény nem ismerete nem mentesít a be nem tartásának következményeitől.

Tehát alkotmányos jogom ismerni, értelmezni, és megérteni a törvényt. Ezért tökéletesen értem, hogy a pénzügyi műveleteket bizonylatozni kell, mert bizonylat nélkül nem igazolható a jogügylet megtörténte.

A deviza és a forint közötti tranzakcióknak nincs pénzügyi műveleti bizonylata, mert egy átszámítást nem lehet pénzügyileg bizonylatolni csak számításaiban igazolni.

A forintosítási törvény szerinti árfolyamon történő átváltás nem történt meg, csak átszámítás volt, hiszen arról sem kaptunk bizonylatot ugyan úgy, mint azt megelőzően e jogügyletekben. Tehát a banki követelések nem bizonylatozhatóak, azok csupán a bankok egyoldalú állításai.

loading...

Mivel nem a nyilvántartási deviza összege igazodott az átadott forintösszegek árfolyamához, hanem a forint követte a jogügyletben csak átszámítással kialakított pénznemben, fizetőeszközben meg nem jelenő idegen devizát, ami így mindössze egy tartozást meghatározó értékmérővé vált, a pénzügyi történés megfelel az idegen deviza árfolyamváltozására történő fogadásnak, melyhez a bank biztosított forint kölcsönt.

Ezzel az árfolyamváltozásra történő fogadás és a fogadáshoz biztosított kölcsön definíciója is egyértelműen megáll.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Fogadásból származó követelések behajtásában pedig bíróság, közjegyzők, végrehajtók, nem vehetnek részt. Ezért vissza kell vonni az előre tett egyoldalú kötelezettségvállalásokat, és csak kizárólag a pénzügyileg bizonylatozható pénzmozgásokat elismerni. – Horváth Rudolf.

A lényeg röviden:
A „hitel” felvételekor hatályos törvények értelmében a banknak a pénzügyi műveleteket bizonylatozni kell (kellett volna), mert bizonylat nélkül nem igazolható a jogügylet megtörténte. Ez nem történt meg, így már az első pillanatban törvényt sértett. (nem is történhetett meg, mert a „mögöttes deviza” nagy része „szintetikusan” lett előállítva). Ezt a tényt bizonylatok hiánya is igazolja!

Ami egyedül igazolható, az a kézhez kapott forint! Egy megjegyzés: ha a „forintosítás” során valóban a felvételkori árfolyamon forintosítottak volna, akkor most valószínű, hogy nem itt tartanánk!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM