A BANKI KÖVETELÉSEK NEM BIZONYLATOLHATÓAK!

A BANKI KÖVETELÉSEK NEM BIZONYLATOLHATÓAK!

A BANKI KÖVETELÉSEK NEM BIZONYLATOLHATÓAK!

[good_old_share]


Vajon miért??? És itt egy újabb lehetőség!

 

„DEVIZAHITEL" AVAGY A FOGADÁSHOZ BIZTOSÍTOTT FORINTKÖLCSÖN. (ÚGY FOGADTUNK, HOGY NEM IS TUDTUNK A FOGADÁS TÉNYÉRŐL…)

loading...

Megérted ennek a lényegét?
Horváth Rudolf – Lődd már ki az egyetlen ellened használható okiratot!

Minden állampolgár jogképes, és a törvény nem ismerete nem mentesít a be nem tartásának következményeitől.

Tehát alkotmányos jogom ismerni, értelmezni, és megérteni a törvényt. Ezért tökéletesen értem, hogy a pénzügyi műveleteket bizonylatozni kell, mert bizonylat nélkül nem igazolható a jogügylet megtörténte.

A deviza és a forint közötti tranzakcióknak nincs pénzügyi műveleti bizonylata, mert egy átszámítást nem lehet pénzügyileg bizonylatolni csak számításaiban igazolni.

A forintosítási törvény szerinti árfolyamon történő átváltás nem történt meg, csak átszámítás volt, hiszen arról sem kaptunk bizonylatot ugyan úgy, mint azt megelőzően e jogügyletekben. Tehát a banki követelések nem bizonylatozhatóak, azok csupán a bankok egyoldalú állításai.

loading...

Mivel nem a nyilvántartási deviza összege igazodott az átadott forintösszegek árfolyamához, hanem a forint követte a jogügyletben csak átszámítással kialakított pénznemben, fizetőeszközben meg nem jelenő idegen devizát, ami így mindössze egy tartozást meghatározó értékmérővé vált, a pénzügyi történés megfelel az idegen deviza árfolyamváltozására történő fogadásnak, melyhez a bank biztosított forint kölcsönt.

Ezzel az árfolyamváltozásra történő fogadás és a fogadáshoz biztosított kölcsön definíciója is egyértelműen megáll.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Fogadásból származó követelések behajtásában pedig bíróság, közjegyzők, végrehajtók, nem vehetnek részt. Ezért vissza kell vonni az előre tett egyoldalú kötelezettségvállalásokat, és csak kizárólag a pénzügyileg bizonylatozható pénzmozgásokat elismerni. – Horváth Rudolf.

A lényeg röviden:
A „hitel” felvételekor hatályos törvények értelmében a banknak a pénzügyi műveleteket bizonylatozni kell (kellett volna), mert bizonylat nélkül nem igazolható a jogügylet megtörténte. Ez nem történt meg, így már az első pillanatban törvényt sértett. (nem is történhetett meg, mert a „mögöttes deviza” nagy része „szintetikusan” lett előállítva). Ezt a tényt bizonylatok hiánya is igazolja!

Ami egyedül igazolható, az a kézhez kapott forint! Egy megjegyzés: ha a „forintosítás” során valóban a felvételkori árfolyamon forintosítottak volna, akkor most valószínű, hogy nem itt tartanánk!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KIT SZOLGÁL A MINISZTER? ÉS EZ MÉG JOGÁLLAM?
KIT SZOLGÁL A MINISZTER? ÉS EZ MÉG JOGÁLLAM?

KIT SZOLGÁL A MINISZTER? ÉS EZ MÉG JOGÁLLAM? "A miniszter félrelép..." [good_old_share] A Kúria elnöke még magát a Kúriát is...

SZÜKSÉG VAN A DEVIZAHITELES PARLAMENTI BIZOTTSÁGRA!
SZÜKSÉG VAN A DEVIZAHITELES PARLAMENTI BIZOTTSÁGRA!

SZÜKSÉG VAN A DEVIZAHITELES PARLAMENTI BIZOTTSÁGRA! [good_old_share] Az alábbi cikk a Hiteles Mozgalom honlapján jelent meg. Azt változtatás nélkül közreadjuk....

Close