“DEVIZAHITEL”- ÖNGYILKOSSÁG? NÉPIRTÁS! AMIRŐL A MÉDIA NEM BESZÉL!

"DEVIZAHITEL"- ÖNGYILKOSSÁG? NÉPIRTÁS! AMIRŐL A MÉDIA NEM BESZÉL!

"DEVIZAHITEL"- ÖNGYILKOSSÁG? NÉPIRTÁS! AMIRŐL A MÉDIA NEM BESZÉL!

[good_old_share]


VIDEÓK A LAP ALJÁN!!! Erről a média nem számol be, DE !!! MI MEGOSZTHATJUK, HOGY MINÉL TÖBBEN TUDJANAK RÓLA!!!

 

Öngyilkosság! Népirtás! Háború, nem tankokkal, hanem bankokkal. Meddig tűrjük még?
Az ország egyharmada érintett a devizahiteles csalásban. Felér egy második Trianonnal, súlyos nemzeti katasztrófa!

A devizahiteles áldozatok bénultan, közömbösen várnak. Mire, hogy újabb ember kiugorjon az ablakon, vagy újabb gyermekes családokat lakoltassanak ki?

Keressétek a kapcsolatot sortársaitokkal, fogjatok össze! Ne szégyeljlétek, hogy a bankárok rászedtek!

Nem mi vagyunk a hibásak, a bankárok szégyentelen csalók!

Mi, sárgapólósok várunk benneteket közösségünkbe, ha tettre készen hallatni akarok a hangodat, ha nem akarsz adósrabszolga lenni, ha nem hátrálsz meg és nem adod a házadat, az otthonodat!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Ehhez a videóhoz egy nézői üzenet is tartozik: "Az apám öngyilkos lett, a lakást, autót, bútorokat elárverezték. Amit örököltem egy temetés és az érzés hogy megfojtanálak."

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM