JOGERŐS! AZ OTP FAKTORING NEM HAJTHAT VÉGRE!

JOGERŐS! AZ OTP FAKTORING NEM HAJTHAT VÉGRE!

JOGERŐS! AZ OTP FAKTORING NEM HAJTHAT VÉGRE!

[good_old_share]


Deviza ügy !

OTP Faktoring Követeléskezelő Zrt. nem hajthat végre ! „Jogerős végzés mellékelve” (az oldal alján!)

 

A károsultak nagy része tisztában van azzal, hogy mi is zajlott, zajlik Magyarországon a jog és igazságszolgáltatás néven.A bankok, ügyintézők, közjegyzők és a kormány felelős a köztudatban „deviza hitelként” elhíresült szinte kezelhetetlen állapotért.

„Nem lehet hagyni, hogy 10-ből több mint 20-25 milliós tartozást követelhessenek a bankok, behajtó cégek a törvény eszközeivel visszaélhessenek, ezt legalább akkora bűn, mint maga a követelés és az ez miatti végrehajtás, kilakoltatás.”

Elhíresült banki reklám:

A károsultak tisztában vannak azzal, hogy a pénzintézetek csapdába csalták Őket még is sokan hajlandóak lennének fizetni, de a teljesíthetetlen követelésekkel nem tudnak mit kezdeni.

 

A hitelszerződések nem felelnek meg a magyar és EU-s törvényeknek.

A bankok szerződést szegtek !!!„Többek között olcsó, megfizethető hitelt ígértek, amit nem biztosítottak”.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A Székesfehérvári Járásbíróság azonnali hatállyal felfüggesztette a végrehajtási eljárást. Dr. Budaházi János ügyvéd.

Ügyvédi iroda elérhetősége: 2030 Érd Mályva utca 14. Tel: 06-70-632-3583. Vezetékes telefon/fax: 06-23-360-472. Email cím: drbudahazijanos.erd@gmail.com. Ügyfélfogadás kizárólag telefonos egyeztetés után lehetséges.
Banki, hitelintézeti egyéb kölcsönnel, lízinggel kapcsolatos keresetek, perek, rendkívüli megegyezések a bankokkal, pénzintézetekkel.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM