JOGERŐS! AZ OTP FAKTORING NEM HAJTHAT VÉGRE!

JOGERŐS! AZ OTP FAKTORING NEM HAJTHAT VÉGRE!

JOGERŐS! AZ OTP FAKTORING NEM HAJTHAT VÉGRE!

[good_old_share]


Deviza ügy !

OTP Faktoring Követeléskezelő Zrt. nem hajthat végre ! „Jogerős végzés mellékelve” (az oldal alján!)

 

A károsultak nagy része tisztában van azzal, hogy mi is zajlott, zajlik Magyarországon a jog és igazságszolgáltatás néven.A bankok, ügyintézők, közjegyzők és a kormány felelős a köztudatban „deviza hitelként” elhíresült szinte kezelhetetlen állapotért.

„Nem lehet hagyni, hogy 10-ből több mint 20-25 milliós tartozást követelhessenek a bankok, behajtó cégek a törvény eszközeivel visszaélhessenek, ezt legalább akkora bűn, mint maga a követelés és az ez miatti végrehajtás, kilakoltatás.”

Elhíresült banki reklám:

A károsultak tisztában vannak azzal, hogy a pénzintézetek csapdába csalták Őket még is sokan hajlandóak lennének fizetni, de a teljesíthetetlen követelésekkel nem tudnak mit kezdeni.

 

A hitelszerződések nem felelnek meg a magyar és EU-s törvényeknek.

A bankok szerződést szegtek !!!

loading...„Többek között olcsó, megfizethető hitelt ígértek, amit nem biztosítottak”.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A Székesfehérvári Járásbíróság azonnali hatállyal felfüggesztette a végrehajtási eljárást. Dr. Budaházi János ügyvéd.

Ügyvédi iroda elérhetősége: 2030 Érd Mályva utca 14. Tel: 06-70-632-3583. Vezetékes telefon/fax: 06-23-360-472. Email cím: drbudahazijanos.erd@gmail.com. Ügyfélfogadás kizárólag telefonos egyeztetés után lehetséges.
Banki, hitelintézeti egyéb kölcsönnel, lízinggel kapcsolatos keresetek, perek, rendkívüli megegyezések a bankokkal, pénzintézetekkel.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...