BANKI ELSZÁMOLÁS – LEHULL AZ UTOLSÓ ÁLARC IS

BANKI ELSZÁMOLÁS - LEHULL AZ UTOLSÓ ÁLARC IS.

BANKI ELSZÁMOLÁS – LEHULL AZ UTOLSÓ ÁLARC IS

[cn-social-icon]

Sajnos a rengeteg korábbi negatív tapasztalat ellenére sokan reménykedtek, és bíztak benne, hogy a kormány végül mégiscsak tisztességesen megoldja az éveken át átvert, a folyamatosan hazugságokkal táplált és végsőkig kifosztott devizakárosultak problémáját.

 

Sajnos most sem így lett.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Banki elszámolás – májusig csak 2 egyezség született a panaszokból írja a hír24.

A Pénzügyi Békéltető Testületnél még csak eztán kezdődik a nagyüzem, de az eddigi lezárt ügyek alapján sok adós köthet ki a bíróságon.A Pénzügyi Békéltető Testület (PBT) május végéig 28 elszámolási ügyet zárt le, és ezek közül mindössze kettőnél született egyezség a szolgáltató és az ügyfél között. A többi eljárás megszüntetéssel végződött. Vagyis májussal bezárólag még egy olyan ügyet sem zártak le, amely a pénzügyi szolgáltatónak bármilyen kötelezést jelentett volna – adta hírül a vg.hu.

A PBT honlapján szereplő összesítés szerint egyébként május 31-ig 577 banki elszámolással kapcsolatos panasz érkezett be a testülethez. Zömük (61 százalék=353 megkeresés) a helyes elszámolást kérdőjelezte meg.

Kétségtelen, hogy a 28 lezárt ügy ehhez képest kevés, így korai lenne következtetéseket levonni. Viszont az arányok alapján úgy tűnik, végül sok adós fordulhat majd bírósághoz, amennyiben nem fogadják el a PBT döntését. [cn-social-icon]

loading...
Facebook hozzászólások
loading...