A „DEVIZÁS” KÁROSULTAK LASSAN SEPRŰT RAGADNAK. VAGY MÉGSEM?

loading...

A „DEVIZÁS” KÁROSULTAK LASSAN SEPRŰT RAGADNAK. VAGY MÉGSEM?


Videó alább! Neked mi a véleményed?

 

Adrienn Kapusi véleménye a kialakult "devizás" helyzetről:Csak halkan megsúgom: én továbbmegyek és évek óta ezt mondom, de idáig a többség csak mostanra kezd eljutni és ébredezni.

Tessék tudomásul venni: itt a társadalom és az egyéni polgárok érdeke szöges ellentétben áll az államunkat "vezető" (értsd: uraló, bitorló) kormány és saját parlamentünk kevésbé tisztességes és csajos nagyobbik része érdekeivel!

Hiszen gondoljunk bele egy pillanatra: amíg van 256 ft-on forintosítás, addig van bank adó. Amíg van bank adó, addig van a költségvetésnek biztos pluszbevétele. Amíg van pluszbevétel, addig van miből a pártkasszákba "átemelni" büntetlenül a manit. És amíg van pártkassza pénz, addig van miből a magánzsebeket tömni.

loading...

Marxiasan szólva: kibékíthetetlen az ellentét!

A magyar nép legnagyobb ellensége pillanatnyilag a saját kormánya! (pártoktól függetlenül szerk.)

Ezért – miután saját kormányunk és parlamentünk rabol meg bennünket a bank adó útján (IS!!!!!) – önként erről a könnyen szerzett pénzről sose fognak lemondani!

Miután a minap nem jelentek meg a témát megtárgyalandó a "keresztény" alapokon működő kormánypártok, egyértelművé tették, hogy pontosan tudják mi itt a helyzet, de tudatosan nem akarnak segíteni, mert anyagilag ugye nem érdekük.
Hiteles Harsona: Augusztus 21-én mi is a Kossuth téren jártunk. Ottani felvételeinket részben kiegészítettük, így kerekebb a történet.

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Neked mi a véleményed?

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás