A „DEVIZÁS” KÁROSULTAK LASSAN SEPRŰT RAGADNAK. VAGY MÉGSEM?

A „DEVIZÁS” KÁROSULTAK LASSAN SEPRŰT RAGADNAK. VAGY MÉGSEM?

A „DEVIZÁS” KÁROSULTAK LASSAN SEPRŰT RAGADNAK. VAGY MÉGSEM?

[good_old_share]


Videó alább! Neked mi a véleményed?

 

Adrienn Kapusi véleménye a kialakult "devizás" helyzetről:Csak halkan megsúgom: én továbbmegyek és évek óta ezt mondom, de idáig a többség csak mostanra kezd eljutni és ébredezni.

loading...

Tessék tudomásul venni: itt a társadalom és az egyéni polgárok érdeke szöges ellentétben áll az államunkat "vezető" (értsd: uraló, bitorló) kormány és saját parlamentünk kevésbé tisztességes és csajos nagyobbik része érdekeivel!

Hiszen gondoljunk bele egy pillanatra: amíg van 256 ft-on forintosítás, addig van bank adó. Amíg van bank adó, addig van a költségvetésnek biztos pluszbevétele. Amíg van pluszbevétel, addig van miből a pártkasszákba "átemelni" büntetlenül a manit. És amíg van pártkassza pénz, addig van miből a magánzsebeket tömni.

Marxiasan szólva: kibékíthetetlen az ellentét!

A magyar nép legnagyobb ellensége pillanatnyilag a saját kormánya! (pártoktól függetlenül szerk.)

Ezért – miután saját kormányunk és parlamentünk rabol meg bennünket a bank adó útján (IS!!!!!) – önként erről a könnyen szerzett pénzről sose fognak lemondani!

loading...

Miután a minap nem jelentek meg a témát megtárgyalandó a "keresztény" alapokon működő kormánypártok, egyértelművé tették, hogy pontosan tudják mi itt a helyzet, de tudatosan nem akarnak segíteni, mert anyagilag ugye nem érdekük.
Hiteles Harsona: Augusztus 21-én mi is a Kossuth téren jártunk. Ottani felvételeinket részben kiegészítettük, így kerekebb a történet.

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Neked mi a véleményed?

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
LMP:ÍGY VERTÉK ÁT A DEVIZAHITELESEKET.
LMP: ÍGY VERTÉK ÁT A DEVIZAHITELESEKET.

LMP:ÍGY VERTÉK ÁT A DEVIZAHITELESEKET. [good_old_share] Kevesli a "deviza"-hitelesek támogatását az LMP. LMP: Átverték a devizahiteleseket Az ATV Start vendége...

A BANK ÉS A PBT. NEM MER PÉNZÜGYI SZAKEMBERREL EGYÜTT SZÁMOLNI!
A BANK ÉS A PBT. NEM MER PÉNZÜGYI SZAKEMBERREL EGYÜTT SZÁMOLNI!

A BANK ÉS A PBT. NEM MER PÉNZÜGYI SZAKEMBERREL EGYÜTT SZÁMOLNI! [good_old_share] A bank és a Pénzügyi Békéltető testület is...

Close