A „DEVIZÁS” KÁROSULTAK LASSAN SEPRŰT RAGADNAK. VAGY MÉGSEM?

A „DEVIZÁS” KÁROSULTAK LASSAN SEPRŰT RAGADNAK. VAGY MÉGSEM?

A „DEVIZÁS” KÁROSULTAK LASSAN SEPRŰT RAGADNAK. VAGY MÉGSEM?

[good_old_share]


Videó alább! Neked mi a véleményed?

 

Adrienn Kapusi véleménye a kialakult "devizás" helyzetről:Csak halkan megsúgom: én továbbmegyek és évek óta ezt mondom, de idáig a többség csak mostanra kezd eljutni és ébredezni.

Tessék tudomásul venni: itt a társadalom és az egyéni polgárok érdeke szöges ellentétben áll az államunkat "vezető" (értsd: uraló, bitorló) kormány és saját parlamentünk kevésbé tisztességes és csajos nagyobbik része érdekeivel!

Hiszen gondoljunk bele egy pillanatra: amíg van 256 ft-on forintosítás, addig van bank adó. Amíg van bank adó, addig van a költségvetésnek biztos pluszbevétele. Amíg van pluszbevétel, addig van miből a pártkasszákba "átemelni" büntetlenül a manit. És amíg van pártkassza pénz, addig van miből a magánzsebeket tömni.

Marxiasan szólva: kibékíthetetlen az ellentét!

A magyar nép legnagyobb ellensége pillanatnyilag a saját kormánya! (pártoktól függetlenül szerk.)

Ezért – miután saját kormányunk és parlamentünk rabol meg bennünket a bank adó útján (IS!!!!!) – önként erről a könnyen szerzett pénzről sose fognak lemondani!

Miután a minap nem jelentek meg a témát megtárgyalandó a "keresztény" alapokon működő kormánypártok, egyértelművé tették, hogy pontosan tudják mi itt a helyzet, de tudatosan nem akarnak segíteni, mert anyagilag ugye nem érdekük.
Hiteles Harsona: Augusztus 21-én mi is a Kossuth téren jártunk. Ottani felvételeinket részben kiegészítettük, így kerekebb a történet.

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Neked mi a véleményed?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM