A VÉGREHAJTÁS MEGÁLLÍTÁSA – IRATMINTA

A VÉGREHAJTÁS MEGÁLLÍTÁSA - IRATMINTA.

A VÉGREHAJTÁS MEGÁLLÍTÁSA – IRATMINTA


[good_old_share]

OSZD MEG KÉRLEK, NAGYON SOK EMBERNEK SEGÍTESZ VELE!
Szalagyi Erzsébet – Kedveseim!

Terike remek levelét szeretném megosztani mindazokkal, akik Telenor, T-Home, T-Mobile, Vodafone, UPC vagy egyéb telekommunikációs tartozás miatt vannak végrehajtás alatt!

Ne zavarjon, hogy nem mondtál ellent a MOKK-nak ezen ügyekben és akár ezen cégek akár a szaros behajtó cégek szorongatnak végrehajtással íme egy levél ami 1-2 hónapon belül megállítja végérvényesen a végrehajtást! 

Rengetegen hívnak ilyen ügyben, mentsétek le a fotót, írjátok magatokra és küldjétek a végrehajtónak! Szalagyi Erzsébet.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! [apss_share]
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM