DEVIZAHITEL? ELEGEM VAN!

DEVIZAHITEL? ELEGEM VAN!

DEVIZAHITEL? ELEGEM VAN!

[good_old_share]


loading...

Zsuzsa Bara – Elegem van abból, hogy azért dolgozom három ember helyett, hogy bankok, végrehajtók, ügyvédek, behajtók és más ingyenélő hiénák fölözzék le a munkám gyümölcsét.
Elegem van abból, hogy miközben a világ legrosszabb hitelét fizettem a világ (egyik) legrosszabb fizetéséből, elállási nyilatkozatom benyújtása után felmondják a hitelszerződésemet pedig fizetési kötelezettségemet komolyan véve, a jövedelmem 40 %-át folyamatosan befizettem a hitelszámlára, de ez nem volt elég a banknak, az egész jövedelmemet akarta!

Felmondásuk után már ezt az összeget sem fizettem, azonnal büntetőkamattal sújtottak. Hogy rögtön másfélszeresére növeljék a tartozásomat, mielőtt lejárna a hiteltörlesztésem, bár elállási nyilatkozatom benyújtásakor a kölcsönt már visszafizettem.

Elegem van abból, hogy félanalfabéta ügyfélszolgálatosok telefonálnak és ahelyett, hogy megköszönnék, hogy évekig eltartottam őket és a családjukat, rögtön bűnözőként kezelnek. Köszönés helyett az anyám nevéről, a születési időmről és más személyes adataimról faggatnak, majd figyelmeztetnek, hogy a beszélgetést rögzítik.

Ez után felvilágosítanak, hogy jogukban áll a végrehajtásnak és a büntetőkamatolásnak ezer módja, ezért jobban teszem, ha elkezdek ismét fizetni, elállásomat nem fogadják el.

loading...

Elegem van abból, hogy miután évekig hizlalták az ülepüket a véres verejtékkel megkeresett pénzemen, az alapvető tiszteletet sem képesek megadni, és ultimátumokat nyújtanak be.

Elegem van abból, hogy a közműszolgáltatók kéthavi tartozásért már kikapcsol, és járulékos költségekkel továbbítja tartozásomat a végrehajtó felé. A kikapcsolás, a bekapcsolás, a heti háromszori felszólítás költségeit természetesen velem fizetteti meg, a megkérdezésem és beleegyezésem nélkül. A végrehajtó nemlétező bírósági ítéletre hivatkozik, és utólag tájékoztat arról, hogy a tartozásom másfélszeresére emelkedett.Elegem van abból, hogy nem néznek polgárnak, és már csak a hivataloktól, a biztosítóktól, a bankoktól és a behajtóktól kapok levelet.

Elegem van abból, hogy az ország éves költségvetésének dupláját forgatják külföldön off shore számlákon, és csak pumpálják kifelé a pénzt az országból.

Elegem van abból, hogy mikor már minden bőrt lehúztak rólam, mérhetetlen mohóságukban a húsom és a csontom is kell nekik.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Elegem van abból, hogy hülyének nézzenek, hogy a markukba röhögjenek, hogy a törvényesség látszata mögött fehérgalléros bűnözők sarcoljanak mindenhol.
Elegem van a mérhetetlen korruptságukból, hazugságaikból, kielégíthetetlen pénzéhségükből."

ELEGEM VAN! – és vannak még mindig szavazói ennek a szemét, aljas, hitvány, hazug kormánynak! – Zsuzsa Bara.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ELSZÁMOLTATTUK A BANKOKAT, AZ ADÓSOKAT MEGMENTETTÜK ÉS KÁRTALANÍTOTTUK.
ELSZÁMOLTATTUK A BANKOKAT, AZ ADÓSOKAT MEGMENTETTÜK ÉS KÁRTALANÍTOTTUK.

ELSZÁMOLTATTUK A BANKOKAT, AZ ADÓSOKAT MEGMENTETTÜK ÉS KÁRTALANÍTOTTUK. [good_old_share] Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve! A...

VALÓBAN ELSZÁMOLTATJUK A BANKOKAT ÉS VALÓBAN MEGMENTJÜK A DEVIZAHITELESEKET!
VALÓBAN ELSZÁMOLTATJUK A BANKOKAT ÉS VALÓBAN MEGMENTJÜK A DEVIZAHITELESEKET!

VALÓBAN ELSZÁMOLTATJUK A BANKOKAT ÉS VALÓBAN MEGMENTJÜK A DEVIZAHITELESEKET! [good_old_share] Dr. Varga-Damm Andrea - Ehhez vajon mit szól a kormány,...

Close