A SZERZŐDÉSEK SEMMISEK, AZOK VOLTAK ÉS AZOK IS LESZNEK!

A SZERZŐDÉSEK SEMMISEK, AZOK VOLTAK ÉS AZOK IS LESZNEK!

A SZERZŐDÉSEK SEMMISEK, AZOK VOLTAK ÉS AZOK IS LESZNEK!

EGY GONDOLATMENET- MENNYIEN VAGYUNK? (DEVIZAHITELESEK) bejegyzése:

Mondom én, hogy az összes eddigi bank-kormány (BANKÁRKORMÁNY) tevékenység, és fővanalas média DEZINFORMÁCIÓ egyre megy ki, hogy HIDD AZT, hogy véged van, forintosítottak és nem tehetsz semmit, nem mehetsz bíróságra.NEM IGAZ! Most jövök az OTP-ből (egyéb más ügyből voltam), de rákérdeztem, nézzék már meg, hogy áll a "lakáshitel számlám, mennyivel tartozom szerintük"?

X millió (feljebb ment megint, mondanom sem kell.) Kérdem, akkor most már forintra számították át, ennyi? Erre: óóóó, dehogy, az még sok idő, valamikor csak jövő év, talán ősszel.

Kérdem, és hogyan fog zajlani. Az ügyintéző aki, sok éve ott dolgozik, mondja: "véleményem szerint ÚJ SZERZŐDÉST FOGNAK ALÁÍRATNI". Mondom, szerintem is, ugyanis ennyiféle szerződést egy törvénnyel nem lehet "elintézni". ÉRTITEK? A perek felfüggesztése, a Kúria döntéséből kiragadott mondatrészek hangoztatásával, akkor most ezzel a "véged van, forintosítunk" dumával akarnak minket altatni, és elvenni a kedvet a jogorvoslat még csak gondolatától is.

A szerződések semmisek, azok voltak, azok is lesznek. És nem számt mit írtál eddig alá, mert minden nemű módosítása (gyüjtőszámla stb..) ugyanúgy az eredtiből kiindulva ÉRVÉNYTELEN.

Akkor baxik rá az ember, ha majd jövőre odadugják az ÚJ, hangsúlyozom ÚJJJJJJJ szerződést, amit ha aláírsz, akkor elismered hogy te még tartozol egy valag pénzzel a banknak, és az már mivel nem a régi módosítása, így megszívtad örökre.

Már most tudom, hogy egy sereg ember vár, és ijedtében aláfogja írni. Sajnálom őket, de az ő döntésük, kész. Ellenben mi van azokkal akik már perelnek, akik most akarnak perelni?

loading...

LEHET, sőt kell, muszáj! Elindul a jogvita, nem tehetnek veled semmit. És amikor majd felajánlja a bank hogy fáradj be aláírni az új szemetet, egyszerűen ellentmondasz."De hát a a seviza törvény, kötelező…..". Igen? Nincs olyan törvény, és nem is lesz amiben arra kötelezhetnek hogy márpedig aláírsz egy új szerződést. Mi fog történni annak aki nem írja alá? Megsérti az seviza törvényt, puskát nem nyomnak a fejedhez, egyszerűen felmondják a régi hiteled és kész.

AKik már perelnek azokat ez nem érinti, nem érdekli, hiszen így is úgyis felmondják, kit érdekel. Egy SZÓ MINT SZÁZ, ha TE NEM JÁRULSZ HOZZÁ, NEM ÍROD ALÁ MAJD AZ ÚJ SZERZŐDÉST, akkor ennyi. NEM KÖTELEZŐ. (Viszont aki ül és vár, nem keresi a jogorvoslatot már most és nem írja alá az új szerződést, az számítson rá, hogy felmondják a régi szerződését.) NA, akkor kinek van igaza, kell perelni? IGEN vagy IGEN? NEKED MI A VÉLEMÉNYED?

NAGYON FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A KORMÁNY POLITIKAI TŐKÉT KOVÁCSOL A "DEVIZAHITELESEK" NYOMORÁBÓL.
A KORMÁNY POLITIKAI TŐKÉT KOVÁCSOL A “DEVIZAHITELESEK” NYOMORÁBÓL

A KORMÁNY POLITIKAI TŐKÉT KOVÁCSOL A "DEVIZAHITELESEK" NYOMORÁBÓL A kormány cinikusan becsapta a devizahiteleseket, és a forintosítással ismét bankok oldalára...

"FORINTOSÍTÁS"-VÁRJUNK? VAGY NE VÁRJUNK?
“FORINTOSÍTÁS”-VÁRJUNK? VAGY NE VÁRJUNK?

"FORINTOSÍTÁS"-VÁRJUNK? VAGY NE VÁRJUNK?   Várjuk meg a forintosítást, ne rohanjunk a bankunkba! Az átlagos devizahiteles jobban jár, ha kilép...

Close