UTOLSÓ – SZALAGYI ERZSÉBET

UTOLSÓ – SZALAGYI ERZSÉBET.

UTOLSÓ – SZALAGYI ERZSÉBET

[good_old_share]

Szalagyi Erzsébet – Osszátok meg kérlek minél több csoportban, minél több ismerősötöknek!

 

A devizahitel mindenkit érint Magyarországon! Vegyetek példát a Tanárokról, ők sem hagyják magukat! Most az egyszer legyen több ezres tömeg ezen a megmozduláson!UTOLSÓ!

 

1,3 millió devizahiteles család alól kiganéztak a bankok a „nemzeti keresztény kormányunk” támogatásával! Az ítélkezés legalja folyik Magyarországon!

A Kúrián Dr. Vezekényi Ursula mint vezető Bíró ALUDT A TÁRGYALÁSON!

2016. 04.11. (Hétfő) 11 óra! Nyugati Tér. (szemben a Nyugati Pályaudvarral!) Itt találkoznak a KÁROSULTAK! Én ott leszek utoljára! Varga István is ott lesz a Magyar Nemzeti Bank Felügyelő Bizottságának volt tagja!

Remélem, NEKED nem derogál eljönni és a Nyugati Tér megfelelő helyszín!!

UTOLJÁRA megyek tüntetésre abban a reményben, hogy több ezren fogunk ott tolongani és nem 80 ember fogja a fáradtságot venni! A kifogásokból elég, van busz, van vonat, van autó…HA NEM JÖNNEK EL AZ EMBEREK AKKOR MEGÉRDEMLIK A KILAKOLTATÁST ÉS A SORSUKAT! – Szalagyi Erzsébet.

Facebook esemény oldal: https://www.facebook.com/events/205925953119935/

 

NCK kiegészítés: a MEGTÖRIK A JÉG?-ITT A DEVIZAKÁROSULTAK RÉGEN VÁRT MEGMOZDULÁSA? című cikket a mai napig 100.707 ember olvasta. (ez a szám, csak az NCK 1-es csatornájára vonatkozik, a többi NCK facebook csatornát, a Twittert, Google+, Youtube) nem számoltuk! Az olvasók nagy része (kb. 90 %-a) devizakárosult. Szóval rengeteg „deviza”- károsult értesült az eseményről. Reméljük, hogy sokan ott is lesznek!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM