ÁLLAMPER-A CSATLAKOZÁSI HATÁRIDŐ HAMAROSAN LEJÁR!

ÁLLAMPER-A CSATLAKOZÁSI HATÁRIDŐ HAMAROSAN LEJÁR!

ÁLLAMPER-A CSATLAKOZÁSI HATÁRIDŐ HAMAROSAN LEJÁR!

FIGYELEM! A CSATLAKOZÁSI HATÁRIDŐ HAMAROSAN LEJÁR! RÉSZLETEK ALÁBB!

ÁLLAMPER ÜGYMENET: FRISSÍTÉS:
Pertárgy: állam + bankszövetség megállapodás érvénytelensége
ÁLLAMPER – "KÖZEL A KRITIKUS TÖMEGHEZ"
PERTÁRGY: ÁLLAM-BANKSZÖVETSÉG MEGÁLLAPODÁS SEMMISSÉGE
AB INDÍTVÁNY: FORINTOSÍTÁSI TÖRVÉNY ALKOTMÁNYELLENESSÉGE
Pernyertesség: megnyílna az állam elleni kártérítés itthon.
Pervesztesség: megnyílna az állam elleni kártérítés Strasbourgban.
CSATLAKOZÁSI HATÁRIDŐ HOSSZABBÍTÁS
CSATLAKOZÁSI HATÁRIDŐ: 2014. december 30.
Csatlakozási tájékoztató igénylése kizárólag email útján.
Email: drkristonugyved@gmail.com
Dr. Kriston István ügyvéd, európajogi (pénzügyi) szakjogász
(+) Más perelőkészítés: állam elleni kártérítés Luxembourgban.

Keresetindítás: 2015. január 2-9.
Csatlakozási tájékoztató igénylése: drkristonugyved@gmail.comDr. Kriston István ügyvéd, európajogi (pénzügyi) szakjogász
https://www.facebook.com/DevizahitelesekkelAParlamentbe

loading...

Az államperrel kapcsolatban korábban írtuk: 

ÁLLAMPER KÖZLEMÉNY – DR. KRISTON ISTVÁN. OSZD MEG!

ÁLLAMPER I. Kúria 2/2010. (VI.28.) PK vélemény 10.a)-b) pontjaiban szabályozott harmadik (értsd itt: adós) személyek keresetindítási jogosultsága alapján készülő keresetlevél tervezetét fel fogom tenni a facebook oldalamra és abból minden érdeklődő megismerheti az állam-bankszövetség megállapodás – deviza fedezeti árfolyamügyletek bizonyítására is kiterjedő – érvénytelenségének megállapítása iránt érvényesíteni kívánt kereseti igényt.

ÁLLAMPER II. az érvénytelenségi kereset kedvező elbírálása esetén megnyílhatna az állam-bankszövetség alperesekkel szemben a deviza átváltási árfolyamának piaci árfolyamon történt megállapításával az adós vagyonában bekövetkezett értékcsökkenésen alapuló kártérítési igény, illetőleg ennek jogkimerülés esetén az Emberi Jogok Európai Bíróságán a Római Egyezmény tulajdonvédelmi klauzulája alapján az állammal szembeni kártérítési igény érvényesítése.

Rendkívül sok támadást kapok, de a jogi igazságszolgáltatás útján végig fogok menni. Három dolog nem tér vissza: a kimondott szó, a kilőtt nyíl és az elmúlt nap.

"Az állam és a bank a megállapodásukban félként részt nem vevő harmadik adós személy terhére megállapodtak abban, hogy a magánviszony másik (adós) alanya fizeti meg az árfolyamkockázatot.
A megállapodás folytán az adósokra terhelték a felvételkori ca. 150-160 és forintosítás piaci 256,47 Ft árfolyama között a deviza alapú szerződés időtartama alatt fennálló árfolyam-különbözetet. A megállapodás folytán az adósok a devizában nyilvántartott tartozásuk 256,47 Ft piaci árfolyamon történő forintosításával megállapításra kerülő forinthitel felvételére kényszerülnek.A megállapodás egy jogállamban példátlan, mert az állam egy közjogias magánjogi aktussal lényegében a magánviszonyt jogszabállyal módosító törvény tartalmáról a deviza alapú magánjogi szerződésnek csupán az egyik alanyával állapodott meg."
Dr. Kriston István ügyvéd
európajogi (pénzügyi) szakjogász
államperhez csatlakozás: drkristonugyved@gmail.com

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A SZERZŐDÉSEK SEMMISEK, AZOK VOLTAK ÉS AZOK IS LESZNEK!
A SZERZŐDÉSEK SEMMISEK, AZOK VOLTAK ÉS AZOK IS LESZNEK!

A SZERZŐDÉSEK SEMMISEK, AZOK VOLTAK ÉS AZOK IS LESZNEK! EGY GONDOLATMENET- MENNYIEN VAGYUNK? (DEVIZAHITELESEK) bejegyzése: Mondom én, hogy az összes...

A KORMÁNY POLITIKAI TŐKÉT KOVÁCSOL A "DEVIZAHITELESEK" NYOMORÁBÓL.
A KORMÁNY POLITIKAI TŐKÉT KOVÁCSOL A “DEVIZAHITELESEK” NYOMORÁBÓL

A KORMÁNY POLITIKAI TŐKÉT KOVÁCSOL A "DEVIZAHITELESEK" NYOMORÁBÓL A kormány cinikusan becsapta a devizahiteleseket, és a forintosítással ismét bankok oldalára...

Close