A KORMÁNY POLITIKAI TŐKÉT KOVÁCSOL A “DEVIZAHITELESEK” NYOMORÁBÓL

A KORMÁNY POLITIKAI TŐKÉT KOVÁCSOL A "DEVIZAHITELESEK" NYOMORÁBÓL.

A KORMÁNY POLITIKAI TŐKÉT KOVÁCSOL A "DEVIZAHITELESEK" NYOMORÁBÓL

A kormány cinikusan becsapta a devizahiteleseket, és a forintosítással ismét bankok oldalára állt.

Évekig hitegették őket, politikai tőkét kovácsoltak nyomorukból, most pedig nagyon csúnyán becsapták őket. Egyedül a tehetősebbek jártak jól, akik a végtörlesztést igénybe tudták venni. A többiek csak a szenvedést és a terheket kapták. Az ügy legnagyobb nyertese a Magyar Nemzeti Bank. Az a 350 milliárd, amit Matolcsy eltapsol, a devizaadósok pénze.

Az LMP megoldási javaslata egyszerű: kötelezni kell az MNB-t, hogy a devizát annyiért adja el a bankoknak, amennyibe az neki került, és persze kötelezni kell a bankokat is, hogy ugyanennyiért forintosítsák a devizahiteleket. Ez a közel 100 milliárd forint hiányzik a dolog tisztességes rendezéséhez – mondta el Schmuck Erzsébet a devizahitel törvénymódosításában.

loading...

NAGYON FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"FORINTOSÍTÁS"-VÁRJUNK? VAGY NE VÁRJUNK?
“FORINTOSÍTÁS”-VÁRJUNK? VAGY NE VÁRJUNK?

"FORINTOSÍTÁS"-VÁRJUNK? VAGY NE VÁRJUNK?   Várjuk meg a forintosítást, ne rohanjunk a bankunkba! Az átlagos devizahiteles jobban jár, ha kilép...

BUKOTT AZ OTP, MÉGIS MEGY MINDEN TOVÁBB.
BUKOTT AZ OTP, MÉGIS MEGY MINDEN TOVÁBB

BUKOTT AZ OTP, MÉGIS MEGY MINDEN TOVÁBB Elutasította a Fővárosi Törvényszék pénteken elsőfokon az OTP Banknak a magyar állammal szemben...

Close