A KILAKOLTATÁSOKNAK FOLYNIUK KELL. ORBÁN TARTJA A SZAVÁT!

A KILAKOLTATÁSOKNAK FOLYNIUK KELL. ORBÁN TARTJA A SZAVÁT!

A KILAKOLTATÁSOKNAK FOLYNIUK KELL. ORBÁN TARTJA A SZAVÁT!

[good_old_share]


Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára rendkívül elégedett a jelenlegi Magyar kormány tevékenységével. Ez a 2016-ban a Magyar Hírlapnak, valamint a Portfolionak adott riportból is kiderül.

 

Frissítés a lap alján! (2018 szeptember).Elégedettségének hangot is adott egy interjú formájában, amely a Portfolio internetes portálon jelent meg. Kovács úr elmondta, hogy a téli kilakoltatási moratórium feloldása szerinte szükséges és elkerülhetetlen volt, és ez teszi lehetővé, hogy a bankok a CSOK programban aktívan részt tudjanak venni.

loading...

Láthatjuk, hogy a kormány tartja a szavát (mármint a bankoknak adott szavát – és valóban megszűnt a kilakoltatási moratórium, így a kilakoltató hiénák előtt megnyílt a lehetőség, hogy a bankok érdekében elvégezzék áldásosnak éppen nem nevezhető tevékenységüket. szerk.)

A főtitkár rendkívül bizakodó a bankok jövőjét illetően, amit azzal indokolt, hogy „az idéntől mérséklődő bankadó is aktivitásra ösztönözheti a hitelintézeteket”, (így természetesen még nagyobb profitra tehetnek majd szert.szerk.)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Kovács úr a kilakoltatásokkal és a bankadóval kapcsolatban elmondta, hogy hosszú időn keresztül "kiszámíthatóan kiszámíthatatlan" volt a magyar gazdaságpolitika, ezt azonban felülírta a kormány megállapodása az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EDRD). Ezzel szilárd alapokra került a banki együttműködés. Semmi kétség, a magyar kormány tartja a szavát.Frissítés: 2018 szeptember 20-án az "adósok" szempontjából nagyon pozitív döntés született C-51/17-es számon az Európai Bíróságon!

Szerk.: A Bankszövetség valóban büszke és nyugodt lehet, ugyanis Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke a "deviza"-károsultak számára kevező itélet ellenére sem függesztette (még 2018 szeptember 25.-én sem) a kilakoltatásokat, végrehajtásokat!

Tehát a Magyar Nép jól választott. Büszkék lehetünk a jelenlegi kormány tevékenységére…ja és az „ellenzékre” is! (Vagy mégsem?) Neked mi a véleményed? A lap alján megírhatod.

loading...

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Forrás

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BANKOKNAK BEFELLEGZETT?
A BANKOKNAK BEFELLEGZETT?

A BANKOKNAK BEFELLEGZETT? [cn-social-icon] Gulya Tibor igyekszik közérthetően elmagyarázni az általa kidolgozott stratégiát, melyet a bankokkal szemben, a devizakárosultak védelmében...

HOVA TŰNT A DEVIZAKÁROSULTAK PÉNZE?
HOVA TŰNT A DEVIZAKÁROSULTAK PÉNZE?

HOVA TŰNT A DEVIZAKÁROSULTAK PÉNZE? [cn-social-icon] Nemrég szűnt meg a kilakoltatási moratórium, ami a hitelüket nem fizető adósokat óvta meg...

Close