A KILAKOLTATÁSOKNAK FOLYNIUK KELL. ORBÁN TARTJA A SZAVÁT!

A KILAKOLTATÁSOKNAK FOLYNIUK KELL. ORBÁN TARTJA A SZAVÁT!


Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára rendkívül elégedett a jelenlegi Magyar kormány tevékenységével.
Elégedettségének hangot is adott egy interjú formájában, amely a Portfolio internetes portálon jelent meg. Kovács úr elmondta, hogy a téli kilakoltatási moratórium feloldása szerinte szükséges és elkerülhetetlen, és ez teszi lehetővé, hogy a bankok a CSOK programban aktívan részt tudjanak venni.

Láthatjuk, hogy a kormány tartja a szavát (mármint a bankoknak adott szavát) és valóban megszűnt a kilakoltatási moratórium, így a kilakoltató hiénák előtt megnyílt a lehetőség, hogy a bankok érdekében elvégezzék áldásosnak éppen nem nevezhető tevékenységüket.A főtitkár rendkívül bizakodó a bankok jövőjét illetően, amit azzal indokolt, hogy „az idéntől mérséklődő bankadó is aktivitásra ösztönözheti a hitelintézeteket”, így természetesen még nagyobb profitra tehetnek majd szert.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Kovács úr a kilakoltatásokkal és a bankadóval kapcsolatban elmondta, hogy hosszú időn keresztül "kiszámíthatóan kiszámíthatatlan" volt a magyar gazdaságpolitika, ezt azonban felülírta a kormány tavaly februári megállapodása az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EDRD). Ezzel szilárd alapokra került a banki együttműködés. Semmi kétség, a magyar kormány tartja a szavát.

A Jobbik a kilakoltatásokkal kapcsolatban másként látja a dolgot. (legalábbis szavakban, mert a forintosítást – és így annak összes következményét a Jobbik is megszavazta).
Tehát a Magyar Nép jól választott. Büszkék lehetünk a jelenlegi kormány tevékenységére…ja és az „ellenzékre” is! (Vagy mégsem?) Neked mi a véleményed? A lap alján megírhatod.

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Forrás

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás