A BANKOKNAK BEFELLEGZETT?

A BANKOKNAK BEFELLEGZETT?

A BANKOKNAK BEFELLEGZETT?

[cn-social-icon]

Gulya Tibor igyekszik közérthetően elmagyarázni az általa kidolgozott stratégiát, melyet a bankokkal szemben, a devizakárosultak védelmében alkalmaz.

 

Az alábbi videót a VNTV készítette.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A videót érdemes végignézni. Hozzá kell tennünk: tisztában vagyunk azzal, hogy a "devizás" ügyek rendkívüli módon elhúzódhatnak, de ettől függetlenül Gulya úr által jogerősen, végérvényesen megnyert perről még nem tudunk.

Neked mi a véleményed a Gulya úr által elmondottakkal kapcsolatban? Megírhatod az oldal alján!

A gazdasági válság a devizahitelnek keresztelt kölcsön konstrukció révén begyűrűzött rengeteg háztartásába és az egyén szintjére. Ahogy a nehézség, vele együtt megoldások tömkelege, köztük sok hamis próféta is megteremtődött.

Van-e valódi megoldás, vagy minden csak esendő, vagy kilátástalan próbálkozás? A törvényekben ott van a jogorvoslat, de meg kell találni azt a szakembert, aki ezt képes meglátni és töretlenül véghez is viszi az ügyeket. Mint ahogy az élet nagy gondjait mindenkinek magának kell megoldania, ez ügyben sem lehet a kívülről az ölünkbe hulló közösségi megváltásra várni. Aki változtatni akar, nincs mese, meg kell tennie a szükséges lépéseket. Az igazság végül mindig győzedelmeskedik, de az oda vezető utat, nekünk kell megtalálnunk.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HOVA TŰNT A DEVIZAKÁROSULTAK PÉNZE?
HOVA TŰNT A DEVIZAKÁROSULTAK PÉNZE?

HOVA TŰNT A DEVIZAKÁROSULTAK PÉNZE? [cn-social-icon] Nemrég szűnt meg a kilakoltatási moratórium, ami a hitelüket nem fizető adósokat óvta meg...

SZÁZMILLIÁRDOK - A DEVIZÁSOKON MEGKERESTÉK, MOST ELTAPSOLJÁK.
SZÁZMILLIÁRDOK – A DEVIZÁSOKON MEGKERESTÉK, MOST ELTAPSOLJÁK

SZÁZMILLIÁRDOK - A DEVIZÁSOKON MEGKERESTÉK, MOST ELTAPSOLJÁK [cn-social-icon] Az Alfahír beszámolt arról, hogy A DEVIZAHITELESEKEN MEGKERESETT SZÁZMILLIÁRDOKAT TAPSOLHATJÁK EL TITKOSÍTVA...

Close