A BANKOKNAK BEFELLEGZETT?

loading...

A BANKOKNAK BEFELLEGZETT?

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Gulya Tibor igyekszik közérthetően elmagyarázni az általa kidolgozott stratégiát, melyet a bankokkal szemben, a devizakárosultak védelmében alkalmaz.

 

Az alábbi videót a VNTV készítette.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A videót érdemes végignézni. Hozzá kell tennünk: tisztában vagyunk azzal, hogy a "devizás" ügyek rendkívüli módon elhúzódhatnak, de ettől függetlenül Gulya úr által jogerősen, végérvényesen megnyert perről még nem tudunk.

Neked mi a véleményed a Gulya úr által elmondottakkal kapcsolatban? Megírhatod az oldal alján!

A gazdasági válság a devizahitelnek keresztelt kölcsön konstrukció révén begyűrűzött rengeteg háztartásába és az egyén szintjére. Ahogy a nehézség, vele együtt megoldások tömkelege, köztük sok hamis próféta is megteremtődött.

Van-e valódi megoldás, vagy minden csak esendő, vagy kilátástalan próbálkozás? A törvényekben ott van a jogorvoslat, de meg kell találni azt a szakembert, aki ezt képes meglátni és töretlenül véghez is viszi az ügyeket. Mint ahogy az élet nagy gondjait mindenkinek magának kell megoldania, ez ügyben sem lehet a kívülről az ölünkbe hulló közösségi megváltásra várni. Aki változtatni akar, nincs mese, meg kell tennie a szükséges lépéseket. Az igazság végül mindig győzedelmeskedik, de az oda vezető utat, nekünk kell megtalálnunk.

loading...
Email

Szólj hozzá

Hozzászólás