A TARTOZÁST NEM KELL MEGFIZETNI, A BANK FIZETI A PERKÖLTSÉGET ÉS AZ ÜGYVÉDI KÖLTSÉGET IS!

A TARTOZÁST NEM KELL MEGFIZETNI, A BANK FIZETI A PERKÖLTSÉGET ÉS AZ ÜGYVÉDI KÖLTSÉGET IS!

A TARTOZÁST NEM KELL MEGFIZETNI, A BANK FIZETI A PERKÖLTSÉGET ÉS AZ ÜGYVÉDI KÖLTSÉGET IS!

[good_old_share]


Videó és az ítélet at oldal alján megtekinthető! "…A hitelfelvevőnek a tartozást nem kell megfizetnie, és a bíróság kötelezte a pénzügyi intézményt a perköltség és ügyvédi költség megfizetésére…".

 

Előszó: Korábban hasonló jó hírekről számolt be Budaházi János ügyéd úr is! Nyertes per, a Szuper És Társai Ügyvédi Iroda képviseletében.Az Európai Unió C51/17 számú ítélete úgytűnik beváltja a hozzá fűzött reményeket, és továbbra is érdemes a bankok ellen pert indítani. – írja a rollpress.

A C51/17 számú ítélet 2018 szeptemberében született, és ennek hatására a hosszasan húzódó bírósági eljárások ellenére íme egy első fokon megnyert per. A bíróság az ítélet indokolásában hivatkozik az uniós bírósági döntésre.

A perben történetesen a pénzügyi szolgáltató kívánta érvényesíteni követelését a hitel felvevővel szemben, aki tartozását évek óta nem fizette. A bíróság azonban a sikeres védekezésre való tekintettel a pénzügyi intézmény keresetét elutasította, és a magyar bíróságoknak is kötelező iránymutatást tartalmazó uniós bírósági döntésre hivatkozva nyilvánította tisztességtelennek,és ezáltal semmisnek a szerződést.

A hitelfelvevőnek a tartozást nem kell megfizetnie, és a bíróság kötelezte a pénzügyi intézményt a perköltség és ügyvédi költség megfizetésére.Videónkban a devizahitelkárosultakra specializálódott Szuper és Társai Ügyvédi Iroda vezetője, Dr. Szuper Géza beszél a jelenlegi helyzetről és kilátásokról.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…
loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM