A TARTOZÁST NEM KELL MEGFIZETNI, A BANK FIZETI A PERKÖLTSÉGET ÉS AZ ÜGYVÉDI KÖLTSÉGET IS!

loading...

A TARTOZÁST NEM KELL MEGFIZETNI, A BANK FIZETI A PERKÖLTSÉGET ÉS AZ ÜGYVÉDI KÖLTSÉGET IS!

Email


Videó és az ítélet at oldal alján megtekinthető! "…A hitelfelvevőnek a tartozást nem kell megfizetnie, és a bíróság kötelezte a pénzügyi intézményt a perköltség és ügyvédi költség megfizetésére…".

 

Előszó: Korábban hasonló jó hírekről számolt be Budaházi János ügyéd úr is! Nyertes per, a Szuper És Társai Ügyvédi Iroda képviseletében.Az Európai Unió C51/17 számú ítélete úgytűnik beváltja a hozzá fűzött reményeket, és továbbra is érdemes a bankok ellen pert indítani. – írja a rollpress.

A C51/17 számú ítélet 2018 szeptemberében született, és ennek hatására a hosszasan húzódó bírósági eljárások ellenére íme egy első fokon megnyert per. A bíróság az ítélet indokolásában hivatkozik az uniós bírósági döntésre.

A perben történetesen a pénzügyi szolgáltató kívánta érvényesíteni követelését a hitel felvevővel szemben, aki tartozását évek óta nem fizette. A bíróság azonban a sikeres védekezésre való tekintettel a pénzügyi intézmény keresetét elutasította, és a magyar bíróságoknak is kötelező iránymutatást tartalmazó uniós bírósági döntésre hivatkozva nyilvánította tisztességtelennek,és ezáltal semmisnek a szerződést.

A hitelfelvevőnek a tartozást nem kell megfizetnie, és a bíróság kötelezte a pénzügyi intézményt a perköltség és ügyvédi költség megfizetésére.Videónkban a devizahitelkárosultakra specializálódott Szuper és Társai Ügyvédi Iroda vezetője, Dr. Szuper Géza beszél a jelenlegi helyzetről és kilátásokról.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…
loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás