JÓ HÍR ÉRKEZETT!

loading...

JÓ HÍR ÉRKEZETT!

[good_old_share]


Az UniCredit ellen indult végrehajtási eljárás megszüntetése iránti kérelmet a Bíróság elutasította! smiley

 

Az UniCredit ellen indított végrehajtási eljárás folytatódik … !

…ez már a sokadik eredménytelen végrehajtás megszüntetésére irányuló kísérlete volt a Trócsányi igazságügyi miniszter érdekeltségébe tartozó ügyvédi irodának.
loading...

A bank elleni végrehajtásom célja, hogy a bank a jogerős ítélet szerinti kötelezettségét teljesítse, illetőleg a teljesítést hatósági kényszerrel, akár karhatalommal vagy hatóságokon keresztül kikényszerítsem!
… továbbá a végrehajtás és annak eredményétől függően a jogellenes adatkezelés tényének a megállapítását várom és a bank jogellenes működését kívánom bizonyítani!

Lehet, hogy csak az UniCreditet képviselő Trócsányi ügyvédi iroda nem képes felfogni, de a jogellenes adatkezelésből, jogellenes működés fakad smiley

Szerintem nem elvárható a Magyar Nemzeti Bank, mint felügyeleti hatóság függetlensége az UniCredit bankkal szemben, amikor köztudomású, hogy Patai Mihály bankelnök baráti viszonyban van Matolcsy György jegybankelnökkel.

A hatóságokon belüli, valamint a különböző hatóságok közötti együttműködés szövevényes és korrupciós hálójában a jogérvényesítés túlságosan elnehezül, ezért a jogaink és érdekeink érvényesítését a nyilvánosság, valamint az érintett ügyfélcsoport összefogása és aktív szerepvállalása, részvétele mellett tartom lehetségesnek.

Üdvözlettel: Falus Zsolt Ferenc.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás