A DEVIZÁS PROBLÉMÁT EGYETLEN CSAPÁSSAL MEG LEHET OLDANI!

A DEVIZÁS PROBLÉMÁT EGYETLEN CSAPÁSSAL MEG LEHET OLDANI!

A DEVIZÁS PROBLÉMÁT EGYETLEN CSAPÁSSAL MEG LEHET OLDANI!

[good_old_share]


Ti küldtétek: "A Kúra elnöke megígérte, hogy árgus szemekkel figyeli a devizahiteles ügyek történéseit és "lép a kúria", ha szükséges.

 

Nem szabad engednünk, hogy megfeledkezzen ígéretéről és azt sem, hogy rosszul "lépjen", mert nem biztos, hogy lesz még egy ilyen kedvező alkalmunk!!"Mit kezdjünk a horvát ítélettel, mely az európai fogyasztóvédelmi rendelkezésekre alapozva semmisnek mondta ki a "deviza alapú" kölcsönszerződéseket?

Nyilvánvaló, hogy az elsőbbséget élvező közösségi jogot a tagállamoknak egymással ellentétesen értelmezni nem szabad. – 

A horvát legfelsőbb bíróság, helyes értelmezéssel, és indoklással az EUB C-186/16. sz. ítéletére alapozta a döntését, mely EUB ítélet a Magyarország nevű tagállam igazságszolgáltatóira is kötelező érvényű.

A Kúriánk által kreált devizás jogegységik viszont lehetetlené teszik a horvát legfelsőbb bíróság ítéletének és az említett EUB döntésnek megfelelő, az európai normák szerinti ítélkezést, ezért azokat, ha tetszik Wellmann, Darák, Trócsányi uraknak, ha nem, előbb utóbb vagy érvényteleníteni, vagy jelentősen módosítaniuk kell, mely természetesen kötelezően hatálytalanítani fogja a jogegységikre alapított DH. törvényeket is.

A videó után a cikk folytatódik!A "devizások" jól felfogott, elemi érdeke, hogy a jogegyégik visszavonása mihamarabb megtörténjen, ezért minden elképzelhető fórumon ezt kérni sürgetni, kényszeríteni kell!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Egy ilyen kényszerítő és sürgető eszköznek tartom, ha a folyamatban lévő, és az addig is kényszerűen megindítandó perekben, a pertípustól függő értelem szerint, kereseti vagy ellenkérelemben kérjük vagy a per, végrehajtás elleni per esetén a végrehajtás felfüggesztését a jogegységik érvénytelenítéséig.

A Kúra elnöke megígérte, hogy árgus szemekkel figyeli a devizahiteles ügyek történéseit és "lép a kúria", ha szükséges.Nem szabad engednünk, hogy megfeledkezzen ígéretéről és azt sem, hogy rosszul "lépjen", mert nem biztos, hogy lesz még egy ilyen kedvező alkalmunk!!

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM