Blokáddal tiltakoznak Békésben a kilakoltatások ellen

Autós blokádot szervez a megyei Koppány-csoport Sarkadon és Gyulán, így szorgalmazzák a devizahitelesek megsegítését, és tiltakoznak a kilakoltatások ellen.

 

Sarkadon csütörtök 8 órára hirdettek gyülekezőt az Anti úti benzinkúthoz, ahonnan 8.30 órakor indulnak a helyi bankok és takarékszövetkezetek elé, ahol petíciót adnak át.

Utána Gyulára hirdettek felvonulást, a gyülekezőt a Szent István utcába és Mágocsi utcába tervezték, 10 órára. 11 órakor indulnak az egyes végrehajtó irodák és pénzintézetek elé, minden egyes banknál 10-15 perces megállót terveztek.

Az autósok végül egy fél-háromnegyed órás blokádot hirdettek a Csabai útra, mely várhatóan 16 órakor ér véget. A demonstrációt követően 17 órakor lakossági fórum is lesz, a Béke sugárút 69. szám alatt. (forrás: beol.hu)

Részletek:

A Devizakárosultakért Koppány Békés Viharsarok demonstrációt szervez Sarkadon és Gyulán!

Tiltakozás a devizahitelesekért és a kilakoltatások megállításáért!

A blokád Sarkadon fog kezdődni.
8 órakor gyülekező a Mol kútnál (Anti út).
8-30 kor indulás a Sarkadon lévő bankok és takarékszövetkezetek elé, petíció átadással egybe kötve!
10-órakor Gyülekező Gyulán a Szent István és Mágocsi utcai Profi parkolóban.11-órakor indulás a következő útvonalakon!!!
1,Szent István út-Kossuth tér, Novák Amanda végrehajtó iroda
2,CIB Bank Vértanúk útja
3,OTP Bank Béke sgt.
4,Szarka László végrehajtó iroda Béke sgt.
5, Továbbhaladás;Árpád utca- Megyeház utca -Városház utca
6,Raiffaissen Bank-K§ H bank- Erste Bank- MKB Bank- Unicredit Bank
Minden egyes végre hajtónál és bankoknál kb.: 10-15 perc. Az Autós vonulás további útvonala: Városház u.- Megyeház- -Kossuth u.- Szent László u. Karácsony János u. – Dob u.- Semmelweise u. -Szent István u.- Vértanúk útja
Kb. 30 – 45 perc Egysávos Autós blokád– Csabai út.
Tesco– Bolha piac parkoló. Befejezés kb.:16 óra.
A demonstrációt követően 17 órakor Lakossági fórummal folytatjuk! Gyula Béke sgt 69 szám alatt!

 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM