VISSZAHÍVJÁK A DEVIZAHITELEKET, VAGY ELVESZÍTI HITELESSÉGÉT AZ ÁLLAM

VISSZAHÍVJÁK A DEVIZAHITELEKET, VAGY ELVESZÍTI HITELESSÉGÉT AZ ÁLLAM.

VISSZAHÍVJÁK A DEVIZAHITELEKET, VAGY ELVESZÍTI HITELESSÉGÉT AZ ÁLLAM

[cn-social-icon]

Az alábbi videó felvétel még 2013-ban készült. A felvétel bal alsó sarkán olvasható a felirat: penzbiztos.hu.

 

Ekkor még Doubravszky György pénzügyi ombudsman volt, és a www.penzbiztos.hu honlap is létezett.

Tudjuk: mára a hatalom „kivégezte” mindkettőt. Akárcsak azokat az átvert devizakárosultakat, akiknek érdekét védenie kellett volna nem csak az államnak, hanem a pénzügyi ombudsmannak is. Mára már a honlap sem működik.A Magyar állam nevében Orbán Viktor az átvert deviza-károsultak érdekvédelme helyett megkötötte a KORMÁNY ÉS A PÉNZVILÁG KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁST, valamint megszavaztatta a deviza nélküli „deviza”-hitelek forintosítását, ezzel végérvényesen megpecsételte a bankok által tisztességtelenül átvert károsult családok százezreinek sorsát.

Azt is tudjuk, hogy a bankok által szervezetten és folytatólagosan elkövetett tisztességtelenségnek a mai napig sem büntetőjogi, sem pedig erkölcsi következménye nincs. Ennek tükrében érdemes végignézni a 2013-as videót.

Érdemes azt a kérdést is feltenni, hogy a jelenlegi parlamenti pártok közül melyik indította meg az ügyészségi vizsgálatot? Segítünk: egyik sem!

Tehát a kérdés ismét: a devizakárosultak részéről ELVESZÍTI HITELESSÉGÉT AZ ÁLLAM – és így az összes parlamenti párt? Vagy akad még olyan károsult, aki tagja bármelyik parlamenti pártnak? Esetleg plakátol, kampányol nekik, és szavaz bármelyikre? Ha igen, akkor ezzel tovább támogatja ennek a korrupt, velejéig romlott rendszernek a működését.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM