VISSZAHÍVJÁK A DEVIZAHITELEKET, VAGY ELVESZÍTI HITELESSÉGÉT AZ ÁLLAM

VISSZAHÍVJÁK A DEVIZAHITELEKET, VAGY ELVESZÍTI HITELESSÉGÉT AZ ÁLLAM.

VISSZAHÍVJÁK A DEVIZAHITELEKET, VAGY ELVESZÍTI HITELESSÉGÉT AZ ÁLLAM

[cn-social-icon]

Az alábbi videó felvétel még 2013-ban készült. A felvétel bal alsó sarkán olvasható a felirat: penzbiztos.hu.

 

Ekkor még Doubravszky György pénzügyi ombudsman volt, és a www.penzbiztos.hu honlap is létezett.

loading...

Tudjuk: mára a hatalom „kivégezte” mindkettőt. Akárcsak azokat az átvert devizakárosultakat, akiknek érdekét védenie kellett volna nem csak az államnak, hanem a pénzügyi ombudsmannak is. Mára már a honlap sem működik.A Magyar állam nevében Orbán Viktor az átvert deviza-károsultak érdekvédelme helyett megkötötte a KORMÁNY ÉS A PÉNZVILÁG KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁST, valamint megszavaztatta a deviza nélküli „deviza”-hitelek forintosítását, ezzel végérvényesen megpecsételte a bankok által tisztességtelenül átvert károsult családok százezreinek sorsát.

Azt is tudjuk, hogy a bankok által szervezetten és folytatólagosan elkövetett tisztességtelenségnek a mai napig sem büntetőjogi, sem pedig erkölcsi következménye nincs. Ennek tükrében érdemes végignézni a 2013-as videót.

Érdemes azt a kérdést is feltenni, hogy a jelenlegi parlamenti pártok közül melyik indította meg az ügyészségi vizsgálatot? Segítünk: egyik sem!

Tehát a kérdés ismét: a devizakárosultak részéről ELVESZÍTI HITELESSÉGÉT AZ ÁLLAM – és így az összes parlamenti párt? Vagy akad még olyan károsult, aki tagja bármelyik parlamenti pártnak? Esetleg plakátol, kampányol nekik, és szavaz bármelyikre? Ha igen, akkor ezzel tovább támogatja ennek a korrupt, velejéig romlott rendszernek a működését.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EZEK UTÁN NEM AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL TŐKÉSÍTIK FEL A BANKOKAT?
EZEK UTÁN NEM AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL TŐKÉSÍTIK FEL A BANKOKAT?

EZEK UTÁN NEM AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL TŐKÉSÍTIK FEL A BANKOKAT? [cn-social-icon] Majd meglátjuk. Tény, hogy az állampolgárok nagy többsége már...

HITEL LEZÁRÁS - ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA.
HITEL LEZÁRÁS – ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Gulya Tibor úr tevékenységének értékeléséhez [cn-social-icon] Decemberben tette közzé http://www.civilkontroll.com/hitel-lezaras-koszono-level-gulya-tibornak/ cím alatt Gulya Tibor úr egyik ügyfelének írását azzal a...

Close