A KÚRIA FESZÜLTEN FIGYELI AZ UNIÓS “DEVIZA”-HITELES PEREKET!

A KÚRIA FESZÜLTEN FIGYELI AZ UNIÓS "DEVIZA"-HITELES PEREKET!

A KÚRIA FESZÜLTEN FIGYELI AZ UNIÓS "DEVIZA"-HITELES PEREKET!

[good_old_share]


A magyar eljárások csak nemrégiben indultak, egy román ügy viszont már a vége felé közelít – mondta Darák Péter.
– Mihelyst valamelyik per lezárult, áttekintjük az uniós ítéletet, s ha kell, módosítunk a korábbi jogegységi döntésein­ken – folytatta az elnök, hozzáfűzve: a tisztességtelen szerződési pontok kapcsán az uniós szabályoknak idehaza is érvényesülniük kell, így a luxem­bourgi bíróság jogértelmezését a magyar igazságszolgáltatásnak is követnie szükséges. -eddig a hivatalos szöveg…

Hozzászóló "deviza"-károsultak véleményeiből szemezgettünk:

 

– Istvánné Dr Hosszú "Szomorúan értesítem Önöket, hogy mi is fokozott figyelemmel kísérjük tevékenységüket és ha kell változtatunk az eddigi álláspontunkon, újabb gazemberségek bizonyításával szorosan követjük jogegységi döntéseikbe burkolt (banki) állásfoglalásaikat ".

– Jakus Mariann: Örülök, hogy fel tetszettek fedezni a "kezelési költséget", mellyel ismételten milliárdok távoztak vélhetően az országból..

Tudjuk, a pszáfnak nem kellett jelezni,tehát fingja nincs senkinek mennyiről lehet szó..bizonyára erősen tetszenek gondolkodni a "joggyakorlat" elemző kis csoportban Wellmann őrsvezető vezetésével, hogy erre az újabb hazaárulás szagú felfedezésre milyen "jogegységivel" lehet majd kimosni a mindig prudensen és a jogszabályokat mindig betartó ártatlan szarházikat.
NCK: nekünk is lenne itt egy rövid üzenetünk: mi is azokon a nemzetárulókon tartjuk a szemünket, akik saját honfitársaikat képesek az utcára, vagy a halálba küldeni, csak azért, hogy a bankok érdekeit kiszolgálják.

 

Évek óta figyelünk, és szorgosan mentjük a bizonyítékokat! Ez a rendszer sem tart örökké, a pártok pedig jönnek, mennek a kocka pedig fordulhat….Akkor pedig lépni fogunk!

Mivel mindig is korrektek voltunk, ezért már most szólunk, hogy az ilyen piszkos férgek hasonló eljárásban fognak részesülni, mint amilyet ők biztosítottak saját honfitársaiknak!

Ne legyenek kétségeid! Mi tartjuk a szavunkat!

Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM