A DEVIZAHITELEZÉS EGY RENDSZERHIBA.

A DEVIZAHITELEZÉS EGY RENDSZERHIBA.

A DEVIZAHITELEZÉS EGY RENDSZERHIBA.

[good_old_share]


ADÓSKAMARA FÓRUM DEBRECENBEN.

 

A DEVIZAHITEL EGY RENDSZERHIBA…. Debrecenben is forrnak az indulatok. Nagy lelkesedéssel készülnek az emberek az Adóskamara március 11-re meghirdetett tüntetésére.

Úgy értesültünk, hogy voltak néhányan, akik mindent elkövettek azért, hogy ez a fórum meghiúsuljon. Majd miután ezt nem sikerült megakadályozni, akkor pedig azon fáradoztak, hogy erről minél kevesebb károsult szerezhessen tudomást.

Mi közzétesszük a fórumon készült felvételt, hogy minél több érintetthez eljuthassanak a fórumon elhangzott üzenetek. Segíts te is egy megosztással!

Egy fontos kérdés: "Ha március 11-én ott vagyunk 10-20 ezren, akkor mekkora médiafelülete lesz az átvert károsultaknak?" Azt nem lehet elhallgatni! Akkor már foglalkoznia kell a kormánynak ezzel a kérdéssel!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/[good_old_share]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM