ADÓSKAMARA NYÍLT LEVELE MINDEN KÁROSULTNAK.

ADÓSKAMARA NYÍLT LEVELE MINDEN KÁROSULTNAK.

ADÓSKAMARA NYÍLT LEVELE MINDEN KÁROSULTNAK.

[good_old_share]


loading...

KEDVES MEGYEI CSOPORTVEZETŐK, KEDVES TAGJAINK, KEDVES KÁROSULTAK!

 

Rajtatok a világ szeme! Kérünk Benneteket, hogy minden erőtökkel azon legyetek, hogy minél többen legyünk a tüntetésünkön! Nem szeretnénk nagy szavakat használni, hogy ez az utolsó lehetőség, meg hasonlók, amit annyiszor hallottunk már, de érezzük, hogy nagyon szorul a hurok, nem sok időnk van már hátra.Ez most különleges lehetőség. A darabjaira szétesett devizahiteles társadalomba sikerült új életet lehelnünk. Szó szerint kiskanállal kellett magunkat összekaparni. Néhány hét alatt elértük, hogy beszélnek rólunk, bekerültünk legalább a facebookos társadalom tudatába.

Ha a létszámmal most nyomatékot tudnánk adni a követeléseinknek, az egy hónappal a választások előtt nem maradna hatás nélkül!

 

Elszántak vagyunk, nem akarunk hazamenni eredmények nélkül! Nem fogunk Benneteket hazaküldeni vasárnap, hacsak nem akartok Ti magatok hazamenni.

Nyilván sok minden függ attól, hogy hányan leszünk, de nemcsak attól. Attól is, hogy akik ott vannak, mennyire gondolják komolyan. Mert ha az otthon maradók azt látják, hogy történik valami, akkor csatlakozni fognak. A tömeg és az elszántság újabb tömeget generál. Ezért, ha egyet értetek, úgy készüljetek,és úgy készítsétek az embereket is, hogy inkább autókkal vagy buszokkal gyertek, amiben lehet aludni is! Valószínűleg nem fogunk tudni mindenkinek szállást biztosítani.

loading...Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy Budapesten kevésbé aktívak és öntudatosak az emberek, mint vidéken. Ezért valószínűleg a vidék fogja eldönteni a tüntetésünk sorsát. Kedves budapestiek! Rá lehet cáfolni a fentiekre!

Készüljetek, segítsetek abban is, hogy telekocsikkal vagy buszokkal fel tudjanak jönni az emberek! Jelölje be magát, aki jön, a csoportvezetők pedig írják össze, és jelezzék, hogy hány résztvevőre számíthatunk!

Előre is nagyon köszönjük!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Külön köszönet, ha folyamatosan közvetítitek felénk, hogy milyen az emberek hangulata, hozzáállása, mit szeretnének, hogy mi is úgy tudjunk készülni!Kattints az Adóskamara lógójára!

Hatalmas erőt, sok kitartást és még több megtalált sorstársat kívánunk!

TALÁLKOZZUNK 11-ÉN! Adóskamara:

Keressük elveszett 4.000.000 devizahiteles sorstársunkat! Utolsó ismert tartózkodási idejük és helyük 2006-2008 között a magyarországi bankfiókok, ahol aláírták a szerződésnek álcázott rabszolgalevelüket és halálos ítéletüket. Sokan azóta külföldre, ismeretlen helyre és a temetőkbe távoztak.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MELY PÁRTOK AKARJÁK MEGOLDANI A "DEVIZA"-HITELES KATASZTRÓFÁT?
MELY PÁRTOK AKARJÁK MEGOLDANI A “DEVIZA”-HITELES KATASZTRÓFÁT?

MELY PÁRTOK AKARJÁK MEGOLDANI A "DEVIZA"-HITELES KATASZTRÓFÁT? [good_old_share] Mely pártok akarják megoldani a devizakatasztrófát? (Spontán kérdés, négyen az asztalnál) Beszélgetnek:...

JOBBIK - DEVIZAHITEL: A MEGKAPOTT FORINT FELETTI ÖSSZEGET EL KELL TÖRÖLNI!
JOBBIK – DEVIZAHITEL: A MEGKAPOTT FORINT FELETTI ÖSSZEGET EL KELL TÖRÖLNI!

JOBBIK - DEVIZAHITEL: A MEGKAPOTT FORINT FELETTI ÖSSZEGET EL KELL TÖRÖLNI! [good_old_share] A Jobbik által kidolgozott "devizahiteles" program első, és...

Close