A BANKOK HIÉNÁI AZ ADÓSOK TOVÁBBI KIFOSZTÁSÁT SEGÍTIK

A BANKOK HIÉNÁI AZ ADÓSOK TOVÁBBI KIFOSZTÁSÁT SEGÍTIK.

A BANKOK HIÉNÁI AZ ADÓSOK TOVÁBBI KIFOSZTÁSÁT SEGÍTIK


[good_old_share]

Olvasd végig! Fontos információ az oldal alján, és dokumentumokat is találsz!

 

Utána néztem annak, hogy az alábbi levél írója minden bizonnyal 2013. november 25-i élményeiről írt levelében, hiszen ezen a napon vettem fel vele ügyvédi tényállást. 

Sajnos az az idő elmúlt, és az általam gazembereknek tartott, 2014. áprilisban megválasztott valamennyi országgyűlési képviselő – egy kivételével – megszavazta 2014. július 4-én azt a gyalázattörvényt, melynek egyetlen valódi eredménye a Himnusz alábbi sorainak jelenkori megvalósulása volt:
Kedv ´s öröm röpkedtek,
Halálhörgés, siralom
Zajlik már helyettek.
S ah, szabadság nem virúl
A holtnak véréböl,
Kínzó rabság könynye húll
Árvánk hő szeméböl!

Tisztelt Ügyvéd Úr!

Bocsásson meg, de nem bírom magamban tartani indulataimat, amelyek legutóbbi írása olvasása közben törtek fel a lelkemből.

Hogy meri venni a bátorságot magának egy Barabás Gyula, hogy hülyítésről és lehúzásról merjen beszélni Önnel kapcsolatban?! Mit tud az Ön munkásságáról ez az ember? Úgy gondolom, semmit! Mert, ha tudná, amit mi, az ügyfelei tudunk, biztos nem merné megengedni magának ezt a hangnemet! Vagy talán mégis tudja, hogy Ön több ezer bajba jutott adós érdekében fáradozik éjt napallá téve, önmagát nem kímélve, anyagi ellenszolgáltatás nélkül?! Lehet, hogy pont ez bántja Barabás Gyulát?! Hiszen így a potenciális, lehúzható és hülyíthető ügyfelek nem a hiénák áldozatává lesznek… 

Jól emlékszem arra a napra, amikor először jártam Önnél. Reggel 8 óra előtt érkeztem, de már állóhely sem volt az irodájához vezető folyosón. És Ön egész nap fáradthatatlanul fogadott minket, látott el jó tanácsaival, reményt adva mindannyiunknak, annyi de annyi együttérzéssel és szeretettel, hogy azt így leírni nem is tudom, ezt csak az érezhette, aki ott volt. 

Este 6 óra elmúlt amikor az utolsó ügyfél (azaz én), távoztam. Ön egész nap, megállás nélkül dolgozott értünk! Megtehette vona azt is, hogy délben elküldi a tömeg nagy részét, és másnapra rendel vissza bennünket, de Ön inkább nem ebédelt, csak, hogy a messziről jött emberek ne menjenek haza dolguk végezetlenül. Megtört embereket láttam várakozni az irodája előtt, majd mosolygó arcokat láttam kijönni onnan, reményt kaptak, jó szót és útba igazítást, úgy, hogy meg is értették, amit hallottak! Amikor útban hazafelé felhívtam édesanyámat, csak annyit tudtam mondani "Mami, megismertem egy EMBERT, csupa nagybetűvel!"

Minden bizonnyal az bántja Barabás Gyulát, hogy tudását nem a bankok és nagypénzű talpnyalóik szolgálatába állította! Mint, ahogy nem is oly régen Gulya Tibor is sértve látta saját önös érdekeit, és ezért támadta Önt! Az a Gulya Tibor, aki jogi végzettség nélkül járja az országot, jogi szolgáltatásait árulva! Összejöveteleket szervez magának különböző kisvárosokban (Keszthelyen is volt), jól megkoreografált " szeánszokat" tart, a maga arrogáns, pökhendi stílusában, ügyvéd úrnak szólíttatva magát (legalábbis nem tiltakozott egyszer sem, hogy mindenki így szólítja! ), majd a "szeánsz" végén közli, hogy pl. egy 3 milliós gépkocsi hitel lezárásáért 300 000 ft-ot kér, 150 000 a törzskönyv kikérése (mert azt csak ő tudja kikérni), 150 000 pedig a hitel lezárása. Ha mégsem sikerülne, 150 000-et visszaad! NA BRAVO!!!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Nekem Ön elmondta, mi legyen az az egy mondat, amit a banknak írjak, és lám, posta fordultával kezemben volt a törzskönyv, nem 150 000 ft- ért, csupán egy köszönöm szóért! Na, ez bántja az Önt támadókat! Elveszi tőlük a fosztogatás lehetőségét!
Bár nem vagyok jogász, biztos vagyok benne, ha rossz nyomvonalon haladna, a "hiénák" nem támadnák!
Nagyon-nagy tisztelettel és szeretettel kívánok Önnek és családjának jó egészséget! 

B………….. A…………

 – Ami pedig a levélíróm szerinti „hiénák”-at illeti, engem is foglalkoztat az, hogy vajon miért úgy fejezte be Barabás Gyulát és társait védő Varga Edina legutóbb ismertetett, hozzám intézett levelét, hogy
„Varga Edina

Egy a több százezerből, akit Ön nem tart embernek”

Szerintem az ekként említett „több százezer ember” szóba hozatala nem azért történt, mert bármiféle indoka lenne annak, hogy rólam feltételezni lehessen azt, hogy bárkit nem tartok embernek. 

Hanem sokkal inkább azért történhetett, mert a Varga Edinához tartozó több százezer embert az foglalkoztatja legkevésbé, hogy egy-két millió magyar embernek miként megy tönkre gazemberek segítségével az élete a banki törvénytelen kifosztás miatt, hanem sokkal inkább az foglalkoztatja, hogy a gazemberek holdudvarában még le nem szakadt anyagi helyzetben lévő emberek viszonylagos jólétét veszélyeztethetem folyamatos bírálataimmal.

Varga Edinához tartozó több százezer ember velem szembeni ellenszenvét nem vitatom, hiszen ők bíznak abban, hogy állapotuk konzerválható akkor, ha nem ugatok állandóan. Egy 68. helyen álló, jelenlegi helyzetben lévő országban viszonylagos biztonságban élni nagy kincs, és velem kapcsolatosan szerintem egyszerűen attól tartanak, hogy ez a biztonságuk ki tudja milyen módon, de veszélybe kerülhet akkor, ha teszem a dolgom az adósok érdekében. 

Vagy azért beszélt Varga Edina a „több százezer ember”-ről, mert a Magyar Nemzeti Banki pályázatok nem voltak hiábavalóak

Tudják azok, amikkel emlékeim szerint 200 millió forintot általam olvasott lista szerinti 30-40 „adósmentő” szervezet között szétszórtak 
/A Széchenyi Hitelszövetség (Barabás Gyula által vezetve) kapta ekkor a legtöbbet, úgy emlékszem 9-10 millió forintot/
Illetve ki tudja még mennyit szórt szét a Matolcsy Bank általam nem tudott alkalmakkor. Adósmentés ide, adósmentés oda, nem kizárt az, hogy ezekért a pályázati pénzekért a pályázatot elnyerők százezreket elérve tettek is valamit.

Az alábbiakban ITT OLVASHATÓ CIKKBEN cikkben pontosan foglalta össze a november 9-i Európai Bírósági ítéletből következőket. 

Leginkább érdekesnek mégis a cikk után olvasható alábbi hozzászólást tartom: János Lampérth

loading…Pártunk és Kormányunk érdeke így kívánja! Az irányelv az volt, hogy megmentünk benneteket, ha bele dögletek is!
Vajon miért csak itt jelent meg a hír? Miért nincs tele a fidesz média a hírrel?
Hol vannak a Megye Eszei, hogy megmagyarázzák a bizonyítványt közgazdasági szempontból?!

Egyet értve a hozzászólóval.

Siófokon 2016. december 4. napján. [apss_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM