A BANKÁR PARAZITA FAJTA

A BANKÁR PARAZITA FAJTA!

László Gácsi – Hiteltársulás: Mostanában semmire nincs időm, de ettől a gyomorforgató, már éjjel-nappal a vízcsapból is csöpögő kormányzati sikerpropagandától annyira undorodom már, hogy muszáj kiírnom magamból néhány dolgot.

A svájci deviza ideiglenes (kb 1 órán keresztül tartó irreális) extrém elszabadulását, ill. jelenlegi viszonylag magas szinten tartását egy cél motiválja. Meggyőződésemet az alábbi pontokban összefoglalva ismertetem:

1) A parazitizmusra berendezkedett internacionalista banda érzékelte, hogy a számos európai országra (bár az azok politikai elitjének erkölcsi szintje közötti jelentős különbségek miatt eltérő mértékben) sikerrel rátukmált un. devizaalapú hitelek eredeti szerződési szövegei mára már az európai jogi fórumok előtt tarthatatlanná váltak. Ennek egyértelmű jelei a lakáj média kussolása és maszatolása ellenére a köztudatba mégis eljutó hazai, és Európai Bíróság előtti nyertes perek, nemzetközi konferenciák, stb.

2) A paraziták látva a számukra életveszélyes kialakult helyzetet, kitalálták, hogyan tudnák továbbra is biztosítani maguk számára az extraprofitot úgy, hogy azt a jövőben támadni, vitatni bíróság előtt ne lehessen, ill. a múltban elkövetett – emberéleteket is követelő – bűneikért soha ne lehessen elszámoltatni őket. Meghozták tehát a döntést, és ennek kivitelezésére kijelölték marionett figuráikat, azaz a magyar kormányt.

3) Döntésük lényege: – az eredeti (és mára már kétséget kizáróan bebizonyosodottan) érvénytelen szerződési kikötésektől hemzsegő, un. kölcsönszerződéseket bíróság előtt megtámadó pereket azonnali hatállyal fel kell függeszteni.

 – a jogosulatlanul eddig levont, azaz ellopott, de mivel forintban keletkezett, az országból még ki nem lapátolt pénz egy töredékét (árfolyamrés + egyoldalú kamatemelés) nagy csinnadrattával visszaadják az Adósoknak oly módon, hogy a virtuális deviza nyilvántartásukból adódó extrém módon – az időközbeni törlesztések ellenére is – megnövekedett forintban denominált tőketartozásból levonják (úgymond visszaadják!) ezt a töredék lopott szajrét.Ezt azonban csak akkor hajlandóak megtenni, ha hazánk devizatartalékaiból az MNB a virtuális, soha a kölcsönök mögé be nem vont devizájukért cserébe valódi, fedezettel rendelkező devizát biztosít ahhoz, hogy úgymond átváltsák forintra a kölcsöneink mögé bevont – mégegyszer mondom – soha nem bizonyított külső deviza kitettségeiket. Így elérték, hogy az eddig forintban létező lopott szajrét immáron zavartalanul, – a mi adónkból fenntartott intézmény, az MNB asszisztjával, a mi nemzetünk tulajdonát képező, és elvileg érdekeinket szolgálni hivatott devizatartalékunk jelentős részének felhasználásával – valódi kemény devizában ki tudják lapátolni az országból.

Mindenkit emlékeztetnék arra a bohózatra, amit Fletó, az öszödi böszme idején a médiumok ijesztgető jajveszékelése, meg az államcsőddel való fenyegetődzés idején zajlott, és végül IMF és EKB hiteleinek felvételéhez, a deviza államadósság megugráshoz vezetett. Azaz feltöltötték a devizatartalékainkat, mert tudták, előbb utóbb a lopott szajrét ki kell innen vinni, és azt devizában lehet. Ahhoz meg jó sok deviza kell, mert azért ezek nem keveset szoktak lopni.

Fletó testvérnek ez volt a dolga. Orbán testvérnek meg a forintosítás, azaz a fiktív devizaalapú nyilvántartásból adódó megnövelt tőketartozások kőbe vésése, és a szerződések jogi úton való támadhatóságának egyszer, s mindenkorra, akár a törvény erejénél fogva való megakadályozása. Nem is beszélve a kártérítési perekről.

Gyanítom továbbá a következőt, mivel ez a parazita fajta mindig legalább két legyet szeret ütni egy csapásra: a CHF (a nagy ajvákolás, meg hisztéria ellenére) trendforduló előtt áll, a nagy piaci turbulenciák, és a romló svájci makrogazdasági adatok, meg a svájci termelő szektor vezetőinek egyre hangosabb aggodalmai (na nem a magyar lakájmédiumokban hangosak, ott ezekről kuss van) is mintha ezt vetítenék előre.

Maga az elhíresült Svájci Jegybank bejelentés is ezt támasztja alá tulajdonképpen. Nem állítom, hogy hónapokon belül, de 1 – 1,5 éven belül a mesterségesen generált hisztéria miatt túlárazott CHF nagyot fog gyengülni. Persze addigra már mindenkinek erőből leforintosítják a szerződését.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Olyan ez, mikor a devizakereskedő a trendforduló előtt lezárja addig extraprofitot hozó pozícióit (előtte mindig hisztériát keltenek, hogy még inkább kiugorjon az árfolyam), azaz profitot realizál (az MNB segítségével, az ország devizatartalékai segítségével) és ellenpozíciót nyit, mostmár nem árfolyamváltozásból, hanem kamatból származó extraprofit reményében. MERT UGYE AZT SENKI SEM GONDOLJA KOMOLYAN, HOGY AMINT SIKERÜL LEFORINTOSÍTANIUK A HIELEKET, NAGYJÁBÓL 5 PERC MÚLVA NEM FOGJÁK MÓDOSÍTANI A SAJÁT TÖRVÉNYÜKET A BANKMENTŐK, HOGY AZONNAL KAMATOT EMELHESSEN MAJD A BANK?

(Mert ugye a bankmentő törvény jelen formájában, ha jól tudom, a forintosítás után másfél évig nem emelhetnek kamatot.) De még ha valami csoda folytán ki is várják a másfél évet (csodálkoznék, mert nagyon kapzsik ám) akkor mi lesz utána szerintetek? Ugyanúgy, ahogy most, amikor a beetetési időszakban érdekes módon rekord alacsony szinten tud lenni a jegybanki alapkamat, (milyen érdekes, a devizaalapú hitelek beetetési ideje alatt meg milyen magasak tudott lenni!) amint letelik a másfél év, majd valami rejtélyes okból el fognak szabadulni a kamatok, és senkinek ne legyen kétsége: MEG FOGJÁK AZT IS MAGYARÁZNI! És természetesen a rádió, a tv, a vízcsap – mint ahogyan most is – reggeltől estig azt foglya hajtani, hogy mindez a mi érdekünkben történik.

5) Én a magam részéről túl fogom ezt élni, de lábamat soha többé bankba be nem teszem.

Lehet persze mondani azt, hogy hülye vagyok, meg azt is, hogy ma már bankok nélkül nem lehet boldogulni, meg a vállalkozásoknak kötelezően fenn is kell tartani bankszámlát meg hasonlók… Én meg azt mondom, hóhérhoz, tolvajhoz épelméjű magyar ember önszántából nem megy, és főleg nem ír alá semmit, amit azok elé raknak.

A fentebb vázolt – ócska kormánypropaganda mögé rejtett – spekuláció nagyságrendjét jól mutatja, hogy a Svájci Jegybankot is bevonta ez a nagyon sötét erő tervei kivitelezéséhez. Mert nem csak Magyarország a célpontjuk, bár minket sokszorosan le szoktak rabolni. Meg sok mindent itt tesztelnek le, amit aztán rányomnak a többi – általuk semmibe vett – nemzetre.Már hallani a diadalittas híradásokat tv-ből, rádióból, hogy bennünket irigyelnek a többi devizaadós nemzetek (ezt mondjuk erősen kétlem, még Ausztriát is példaként hozta a minap az egyik teljesen elfajzott médium), és kérik a magyar kormánytól ennek a csodamódszernek az ismertetését. Sőt! Még az EKB is elhűlve és bárgyú,értetlen tekintettel konstatálja, hogy, hát tényleg, ez itt a megoldás! Milyen szerencse, hogy van ez a magyar kormány, és kitalálta, meg a világ szeme láttára le is vezényelte ezt az ordenáré nagy aljasságot. Nem lett belőle forradalom, leteszteltük, most már be lehet vezetni a többi országban is! Ott meg majd a magyarokra hivatkozik az összes un. szakértő a tv-ben, hogy lám-lám, ott már mennyire rendben vannak a dolgok.

Nem húzom tovább, aki érti érti, aki meg nem, annak úgyis mindegy. Csak a gyomrom forog még mindig. Ez a banda tényleg nem tudja, mit cselekszik. Ezek tényleg nem tudják, hogy odaát minden ember személyes kínlódását végig fogják élni, akiknek ideát szenvedést okoztak. Azok meg jó sokan vannak. Hát, nem cserélnék egyikkel sem, amikor majd színről – színre fogják láttatni velük saját aljasságukat. Az szar lesz. És egyikőjükkel sem lesz ott a bankszámlája, hogy megvédje.

László Gácsi – Hiteltársulás

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM