2 iskolás és egy óvodás gyermek már nem tud hazamenni!

2 iskolás és egy óvodás gyermek már nem tud hazamenni!

2 iskolás és egy óvodás gyermek már nem tud hazamenni!


Ti küldtétek: Monika Szimuly – Milyen érdekes, ugye? 19:19….7 órája vége egy zsoldosi és végrehajtói segítséggel véghezvitt vérengzésnek. 

Nincs már élő videó, elcsitul mindenki….

Miközben 2 iskolás gyermek, 1 óvodás gyermek….már nem tud hazamenni.

Reggel még elindultak vidáman, csicseregve…délután pedig nem értik, hogy miért nem mehetnek be a szobájukba, miért nem ihatnak kakaót a kedvenc bögréjükből, és miért nem játszhatnak a 3 édes kiscicával… ( ? ? )Mert már nem tudnak! …Úgy rakták ki ezt a családot, hogy 2 szatyrot vihettek el…..igen….2 szatyrot!

TE ENGEDTED, HOGY EZ MEGTÖRTÉNJEN!

NEM TUDOK LENYUGODNI…TE? Monika Szimuly.

NCK: Ezt csak olyan országban történhet meg, ahol a pénzvilág átvette az irányítást a politikai – és ezzel együtt a társadalmi rendszer felett.

A bankárok írják a törvényeket, a mindenkori kormánynak pedig az a feladata, hogy megszavazza azokat (a demokrácia és a jogállam látszatának fenntartása érdekében). A pénz lett az egyetlen érték, az emberi élet, a létbiztonság, az erkölcs már nem számít.

Ha ezt még egy paktummal, írásba foglaltan is megerősítik, akkor az elköteleződés tagadhatatlan.

A Magyar rendőr „csak parancsra cselekszik,” amikor segédkezik a „deviza”-károsult Magyar családok utcára dobásában….

A külföldi tulajdonú tisztességtelen bankok a „devizahitelek” kapcsán bizonyítottan 734 milliárd forinttal lopták meg a Magyar embereket. Az MNB összegzése szerint a bankok által a Magyar családok kárára tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt.

Tehát bizonyítottan a külföldi bankok csapták be, és lopták meg éveken keresztül a Magyarokat, mégis a Magyar rendőrség a bankok érdekében segédkezik a meglopott családokat földönfutóvá tenni.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A Magyar rendőr „csak parancsra cselekszik,”… Vajon ez a kifogás mennyire menti fel a rendőrt?

Vajon ezek után ki ad ilyen parancsot a Magyar rendőrnek? És aki ilyen parancsot ad, az a Magyar Embereket szolgálja?loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM