EURÓPA ÉBREDEZIK? LEHET, DE NEM ELÉG GYORSAN.

EURÓPA ÉBREDEZIK? LEHET, DE NEM ELÉG GYORSAN.

EURÓPA ÉBREDEZIK? LEHET, DE NEM ELÉG GYORSAN.

[good_old_share]


Ti küldtétek – Magyaródy Szabolcs.

loading...

Európa ébredezik? Lehet, de nem elég gyorsan. Már három teljes évet késtek.

 

Németország, Hollandia, Anglia, Belgium, Svédország, Olaszország és Ausztria fuldoklik a rendetlenségben. Nem is tudják, hány bona fide menekült, szír katonaszökevény, afrikai, afgán, többnyire írástudatlan, semmire sem alkalmas vándor csavarog az országban.Akár tagadják, akár nem, sok városban már területenkívüliséget teremtettek maguknak a muszlimok tíz és százezrei, ahová rendőrok csak tömegesen vagy katonai kisérettel mernek belépni.

A Sharia bíróságok vidáman működnek, az asszonyokat büntetlenül verhetik.  A koron aluli és unokatestvér házasságok zavartalanul köttetnek. A nemi erőszak és más bűnözésről a média nem tudósít, de virágzik. A migránsok “kalandjairól”, eltérő szokásairól sem beszélni, sem tudósítani nem szabad.

Számos angol város vezetését átvették a “mások”. Gondolom Wolverhamptonban kezdődött. Ott az Amerikába és Kanadába távozó európai menekült munkások ezreinek helyére kezdték behozatni a feketéket a Brit Nyugat-Indiai szigetekről.

Az ottani tapasztalatok alapján, a város parlamenti képviselője, Enoch Powel kongatta meg a vészharangot.  Parlamenti felszólalásai vívták ki számára a “fajgyűlölő” megtisztelő minősítést.

Lassan elfogytak a választói és próféciái megvalósultak.  Kiesett a parlamentből.  A város vezetősége már szépen lebarnult, nem talán az ottani ritka napsütés hatásaként.

 

Egyesek Londont már csak Londonisztánnak emlegetik. Más országokban is ugyanez történik, egyre fokozódó ütemben. Brüsszel, az Európai Unio fővárosa rövidesen az Európai Kalifátus fővárosa lesz. Nem, mintha nem érdemelnék meg a belgák a Kongoban történt rettenetes népirtásukért.

loading...A legutóbbi óriási méretű invázió nagy részét Tante Merkel “Willkommen” politikájának köszönhetjük. Már belátta szörnyű bűnét, de nem sokat változtatott politikáján.

A politikusok sokféle magyarázatot adtak e jelenség okának.  “Munkaerő kell” mondták.

Jó vicc!  A vándorok, katonaszökevények, és az ide helyezett Isis harcosok döntő többségé semmire sem alkalmas, a nemi erőszak, gyilkolás, és egyéb tisztes foglalkozáson kívül.

Még utcaseprőre sincs nagy szükség, mert a gépek jobb és gyorsabb munkát végeznek, sokkal olcsóbban.

“Kötelességünk segíteni a menekülteken”.

 

Először is az inváziót a nagyhatalmak, az USA, UK és a franciák okozták az olajdollár miatt. Ők támadták meg és tették tönkre indokolatlanul Irakot, Líbiát és Szíriát.

Azt a líbiai diktátort ölték meg, aki jóléti államot teremtett – minimális terrorral – és feltartóztatta az Olaszországba igyekvő fekete tömegeket és visszazsuppolta őket hazájukba.

Maga Obam(b)a is  elismerte, hogy nem számoltak a  következményekkel…

Aztán előjöttek a Kalergi tervvel. Ha mondjuk kínaiakat, japánokat vagy ujgurokat (rokonaiknak tartanak bennünket, kár, hogy mohamedánok…) telepítettek volna be, mondhatnánk ezzel az IQ színvonalunkat emelték volna s nem barnultunk volna le.. De arabokat, négy feleséggel, 5 gyerekkel, munkára nem ráérő papákkal, vagy katonákkal?

A valóság másként rémlik föl előttem: FOGYASZTÓKRA VAN SZÜKSÉGE A  NAGYTŐKÉNEK!!Ugyanis az európai asszonyok későn vállalnak gyereket és keveset, egyet talán kettőt, sokan egyet sem.  A fogyasztói társadalom viharos sebességgel csökken, tehát a mai gazdasági rendszer szükséges 2-3 százalékos évi növekedését nemhogy tartani nem lehet, hanem mínuszba megy. Az pedig a gazdasági összeomláshoz vezet.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ennek tetejében jön az automatizálás egyre fokozódó üteme, amely rengeteg munkanélküliséggel párosul.  Ezt a VW vezére állítja s a technika villámgyors fejlődése igazolja jóslatait.

Itt van az eb elhantolva: Fogyasztókra van szükség!

 

Nem termelnek? Nem baj, majd a házigazdák életszínvonalát csökkentik. A “megtakarított’ pénzből tartjuk el a “menekülteket”.  Építünk nekik lakásokat, utakat, gépkocsikat, kórházakat, iskolákat, élelmiszer feldolgozó üzemeket. Sokba kerül? Nem baj, fő a fogyasztás!

loading…


A köznép, azaz a lakosság nyolcvan-kilencven százaléka fog együtt lakni ezzel a tömeggel, járatja iskolába gyerekeit, jár vásárolni, használja az egészségügyi központokat.

Azok pedig, akik mindezt a nyakunkra hozták fegyveres őrség mögött, luxus környéken laknak, magán iskolába járatják gyerekeiket, drága magán kórházakat rendeznek be maguknak. A müezzineket sem fogják hallani. – Magyaródy Szabolcs.

Ha te is megosztanád a történeted, amely felkerülhet a "Ti küldtétek rovatba", akkor olvasd el ezt a felhívást: FELHÍVÁS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ!​  https://civilkontroll.com/felhivas-devizakarosultakhoz-2017-01-15/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZA"-ÁRFOLYAM. SORSDÖNTŐ ÍTÉLET VÁRHATÓ.
“DEVIZA”-ÁRFOLYAM. SORSDÖNTŐ ÍTÉLET VÁRHATÓ.

"DEVIZA"-ÁRFOLYAM. SORSDÖNTŐ ÍTÉLET VÁRHATÓ. [good_old_share] Deviza-ügyek? Még semminek sincs vége! Sőt! Talán most kezdődik igazán!   Alább a Portfolio írja...

A DEVIZÁS KÜZDELEM FOLYTATÓDIK.
A DEVIZÁS KÜZDELEM FOLYTATÓDIK.

A DEVIZÁS KÜZDELEM FOLYTATÓDIK. [good_old_share] A „deviza”-károsultak pontosan tudják, hogy nekik van igazuk. Pontosan tudják, hogy a bankok csapdába csalták...

Close