A közjegyzők miért nem védték meg az embereket?

A közjegyzők miért nem védték meg az embereket?

A közjegyzők miért nem védték meg az embereket?


Kérdezi ezt egy volt bíró: A közjegyzők miért nem védték meg az embereket az olyan szerződésektől, melyeknek a vége a kilakoltatás, óriási vagyoni hátrányok, lelki és fizikai betegségek?

Megdöbbentő dokumentum: A Közjegyzői Kamara korábbi és jelenlegi elnöke már korábban felhívta a figyelmet: „ a jogalkotónak meg kellene fontolnia, hogy a jövőben banki költségként szabályozzák a közjegyzői okiratba foglalás költségeit, HISZ A KÖZJEGYZŐ AZ ÜGYLETBEN LEGINKÁBB A BANK ÉRDEKEIT KÉPVISELI !”

Közjegyzői törvény I. paragrafusa: A jogviták megelőzése érdekében a közjegyzők pártatlan jogi szolgáltatást nyújtanak!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/loading…


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM