Végrehajtások – KECSKÉRE KÁPOSZTÁT

Dr. Varga-Damm Andrea, devizahitel, Nemzeti Civil Kontrol, Végrehajtások - KECSKÉRE KÁPOSZTÁT

Végrehajtások – KECSKÉRE KÁPOSZTÁT

Dr. Varga-Damm Andrea -Ha valakinek még bármi fajta kételye támadna abban, hogy a végrehajtói kar vezetőjének bűncselekményeit a kormányzat szervezése és támogatása mellett lehetett folytatni, akkor az alábbi levél ezt a kételyt is eloszlatja. (Levél az oldal alján)

Történt pedig, hogy miután Schadl György bűnöző előzetes letartóztatásba került, a végrehajtói kar ideiglenes vezetője a feleségét jelölte ki helyettesnek a végrehajtói irodába.

A sajtóból származó értesülések szerint a büntetőeljárásnak gyanúsítottja a feleség is, aki ugyan előzetes letartóztatásba nem került, de bűnügyi felügyelet alatt áll.

Ezért megkérdeztem az igazságügyi minisztert, hogy tájékoztasson arról, hogyan helyettesíthet egy büntetőeljárás alatt álló végrehajtót egy másik, ugyanebben a büntetőeljárásban gyanúsított végrehajtó, aki mellesleg a házastársa az akadályozott végrehajtónak.

Ez egyúttal feltétlenül azt alapozza meg, hogy a helyettesítő házastárs érdekelt akár a bűncselekményekre utaló nyomok eltüntetésében is. Erre milyen választ kapok?Ez az új kamu hatóság, amelyet a Fidesz megalakított az igazságügyi miniszter helyett a végrehajtók felügyeletére, azt írja, hogy ő nem tud arról, hogy az asszonyka is büntetőeljárás alatt áll.

De ha esetleg az én levelem előtt még nem tudott erről ez a hatóság, akkor a levelem után miért nem kérdezte meg a nyomozóhatóságot? Konklúzió: egy maffia vezeti az országunkat. Egy kis maffiózó pedig vezeti a végrehajtói kart.


Kérdés a képviselő asszonyhoz: Ügyes. De miután értesült a képviselő asszony leveléből, gondolom hivatali kötelességük lenne azonnal információt kérni az ügyben az illetékesektől.

Dr. Varga-Damm Andrea válasza: Én is ezt kérdeztem. December 3-án írtam a levelet, ezek 21-én válaszoltak. 18 nap alatt nem volt idejük megkérdezni az ügyészségitől, hogy mi a helyzet? Dr. Varga-Damm Andrea

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM