FIGYELEM! PROGRAMAJÁNLÓ AZ ÁTVERT RABLÓHITELES CSALÁDOKNAK PÓKA LÁSZLÓ SZERVEZÉSÉBEN

FIGYELEM! PROGRAMAJÁNLÓ AZ ÁTVERT RABLÓHITELES CSALÁDOKNAK PÓKA LÁSZLÓ SZERVEZÉSÉBEN

Kérem Támogatását autóval, motorral és a közúti forgalomban engedélyezett járművekkel vegyenek részt a  SEVízahitelesekért.

 

November 20-i szimpátiatüntetés tervezett programja

Jogászok, szakértők, érdekvédők első közös utcai megmozdulása lesz. 
Néhány hónapja elhatároztuk, hogy az eddigi tétova közeledés, és egymás figyelgetése helyett tudatosan együtt lépünk fel a kifosztott társadalom érdekében.

Erősítjük egymást, és alkalmazzuk egymás eredményeit.
Nyomást gyakorolunk a paragrafusok, a számok, és az utca eszközeivel.

A SeVizahitelesek Érdekvédelmi Fóruma valóban meg akarja oldani.
Ha ennyi akarat van együtt tudással, elszántsággal, akkor a győzelem közel van.
Itt az ideje, hogy az igazságtól rettegő kifosztók felkössék az útilaput.

 November 20-án csütörtökön a szokásos minden hónap 3. péntekjén esedékes demónkat fogjuk végrehajtani. (most csütörtökön)
„El kezekkel a SEVizahitelesekért kiálló jogászoktól és szakértőktől” Itt érhető el az élő adás: http://wdsonline.gdsinfo.com/itplayer/bptv_inc.php

Terezett program:
Autós felvonulás lesz. Kicsit Szüreti mulatság jellegű. Több helyszínen várnak ránk szakértők, és jogászok.

10:00 Kezdés az Oktogonon a CIB bank előtt. Itt leplakátoljuk a környék bankjait, beszédek, történetek.
11:00 Autós vonulás az Attila útra Varga István lakásához. Itt a minket váró szakértőkkel megbeszéljük, hogy mi módon tudunk fellépni közösen a SeVizahitelesekért. 
12:00 Indulás a Moszkva térre. Pisiszünet, és az OTP vadi új ablakainak leragasztása fog következni.
13:00 Autós vonulás a Hír tv-hez. Itt elmondjuk, hogy nem kamatot, hanem kártérítést követelünk. Átadjuk a listát, hogy mi minden miatt követelünk jóvátételt.
14:00 Autós vonulás Damm Andrea lakásához. Megmutatjuk, hogy nem tűrjük, hogy a SeVizahitelesekért kiálló jogászokat igyekeznek ellehetetleníteni. Magunkon kívül a velünk együtt harcolókat is megvédjük.
16:00 Autós vonulás a Bankszövetséghez. Magyarázat nélkül elhelyezünk négy db mécsest az ajtóban. (Bízunk benne, hogy nem kell többet)
16:30 Autós vonulás az MSZP székházhoz. Magyarázat nélkül elhelyezünk négy db mécsest az ajtóban. (Bízunk benne, hogy nem kell többet)
17:00 Autós vonulás a FIDESZ székházhoz. Magyarázat nélkül elhelyezünk négy db mécsest az ajtóban. (Bízunk benne, hogy nem kell többet)Itt zárjuk be a rendezvényt.
( Az időpontban lehet csúszás. Ha valaki nem kezdésre érkezik, mindenképpen  telefonáljon a szervezőknek. Hajdú József 0630-842-0053, Golcs Ferdinánd 0630-497-0314, Póka László 0630-931-9802 )

Aktuális információk: „ El kezekkel a SeVizahitelesekért kiálló jogászoktól és szakértőktől „”című eseményoldalon a facebook-on.

Szólj hozzá

Hozzászólás