FIGYELEM! PROGRAMAJÁNLÓ AZ ÁTVERT RABLÓHITELES CSALÁDOKNAK PÓKA LÁSZLÓ SZERVEZÉSÉBEN

FIGYELEM! PROGRAMAJÁNLÓ AZ ÁTVERT RABLÓHITELES CSALÁDOKNAK PÓKA LÁSZLÓ SZERVEZÉSÉBEN.

FIGYELEM! PROGRAMAJÁNLÓ AZ ÁTVERT RABLÓHITELES CSALÁDOKNAK PÓKA LÁSZLÓ SZERVEZÉSÉBEN

Kérem Támogatását autóval, motorral és a közúti forgalomban engedélyezett járművekkel vegyenek részt a  SEVízahitelesekért.

 

November 20-i szimpátiatüntetés tervezett programja

Jogászok, szakértők, érdekvédők első közös utcai megmozdulása lesz. 
Néhány hónapja elhatároztuk, hogy az eddigi tétova közeledés, és egymás figyelgetése helyett tudatosan együtt lépünk fel a kifosztott társadalom érdekében.

Erősítjük egymást, és alkalmazzuk egymás eredményeit.
Nyomást gyakorolunk a paragrafusok, a számok, és az utca eszközeivel.

A SeVizahitelesek Érdekvédelmi Fóruma valóban meg akarja oldani.
Ha ennyi akarat van együtt tudással, elszántsággal, akkor a győzelem közel van.
Itt az ideje, hogy az igazságtól rettegő kifosztók felkössék az útilaput.

 November 20-án csütörtökön a szokásos minden hónap 3. péntekjén esedékes demónkat fogjuk végrehajtani. (most csütörtökön)
„El kezekkel a SEVizahitelesekért kiálló jogászoktól és szakértőktől” Itt érhető el az élő adás: http://wdsonline.gdsinfo.com/itplayer/bptv_inc.php

Terezett program:
Autós felvonulás lesz. Kicsit Szüreti mulatság jellegű. Több helyszínen várnak ránk szakértők, és jogászok.

10:00 Kezdés az Oktogonon a CIB bank előtt. Itt leplakátoljuk a környék bankjait, beszédek, történetek.
11:00 Autós vonulás az Attila útra Varga István lakásához. Itt a minket váró szakértőkkel megbeszéljük, hogy mi módon tudunk fellépni közösen a SeVizahitelesekért. 
12:00 Indulás a Moszkva térre. Pisiszünet, és az OTP vadi új ablakainak leragasztása fog következni.
13:00 Autós vonulás a Hír tv-hez. Itt elmondjuk, hogy nem kamatot, hanem kártérítést követelünk. Átadjuk a listát, hogy mi minden miatt követelünk jóvátételt.
14:00 Autós vonulás Damm Andrea lakásához. Megmutatjuk, hogy nem tűrjük, hogy a SeVizahitelesekért kiálló jogászokat igyekeznek ellehetetleníteni. Magunkon kívül a velünk együtt harcolókat is megvédjük.
16:00 Autós vonulás a Bankszövetséghez. Magyarázat nélkül elhelyezünk négy db mécsest az ajtóban. (Bízunk benne, hogy nem kell többet)
16:30 Autós vonulás az MSZP székházhoz. Magyarázat nélkül elhelyezünk négy db mécsest az ajtóban. (Bízunk benne, hogy nem kell többet)
17:00 Autós vonulás a FIDESZ székházhoz. Magyarázat nélkül elhelyezünk négy db mécsest az ajtóban. (Bízunk benne, hogy nem kell többet)Itt zárjuk be a rendezvényt.
( Az időpontban lehet csúszás. Ha valaki nem kezdésre érkezik, mindenképpen  telefonáljon a szervezőknek. Hajdú József 0630-842-0053, Golcs Ferdinánd 0630-497-0314, Póka László 0630-931-9802 )

Aktuális információk: „ El kezekkel a SeVizahitelesekért kiálló jogászoktól és szakértőktől „”című eseményoldalon a facebook-on.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM