Devizahitel a hibásan értékesített banki termék

Dr. Szakács László, Nemzeti Civil Kontroll, Devizahitel a hibásan értékesített banki termék

Dr. Szakács László: Van egy jogelv -ha egy szerződés nem végrehajtható, lehetetlen feltételeket tartalmaz, akkor az a szerződés semmis!

Videó az oldal alján!

"A jogrendszer és az igazságszolgáltatás felkészült a devizahiteles esetek kezelésére"

Devizahitel az öngyilkos húzás végre ki kell kényszeríteni a politikai akaratot az ügy megoldása érdekében.

Minden tizedik embert érint Magyarországon a devizahitel problémája. A környező országokban a megoldás felé közelít a probléma, nálunk pedig a bankok még most is jól keresnek ezzel az üggyel.

Százezer család van állandó veszélyeztetettségben. Civil szervezetek és érdekképviselők szólalnak meg folyamatosan, meg szakértők, jogászok, de ennek semmi foganatja. Spanyolországban 4 milliárd eurót fizettek vissza a bankok az adósoknak. Dr. Szakács László évtizede próbálja kibogozni a helyzetet.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM