Devizahitel Magyarországon-a választást eldöntő mennyiségü szavazópolgár

Nemzeti Civil Kontroll, Dr. Szakács László, Devizahitel Magyarországon-a választást eldöntő mennyiségű szavazópolgár

Devizahitel Magyarországon-a választást eldöntő mennyiségü szavazópolgár

Össztársadalmi tragédia. A politikának kötelessége (lenne) megoldania. I. és II. rész az oldalon!

Dr. Szepesházi Péter -Tiszta beszéd a devizahitelekről ! Gratulálok ! Alapító tagunkkal, szövetségesekkel (EBFF, Adóskamara)

Politikai vitaműsor Rónai Egonnal. A műsor vendégei Szakács László országgyűlési képviselő, Ravasz László ügyvéd, az Adóskamara elnöke, Erdősi Éva pénzügyi tanácsadó és Szabó Ferenc devizahitel-károsult. A II. rész alább található!Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM