VÉGRE! A DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDI A RENDŐRSÉG!

VÉGRE! A DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDI A RENDŐRSÉG!

VÉGRE! A DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDI A RENDŐRSÉG!

[good_old_share]


NCK: Jó hír érkezett!

 

Ez a nap is eljött. Elmondhatjuk, hogy a rendőrség már nem a Magyar családok kilakoltatásánál segédkezik, hanem díszkíséretet biztosít a „deviza”-károsult érdekvédőknek.

No jó…ez természetesen csak egy tréfa volt…vagy mégsem? Hamarosan kiderül!Póka László ezt így kommentálta (VIDEÓ ALÁBB):

Tárgy: Ki és miért rendelte el, hogy Póka Lacit hazáig kísérjék a rendőrök?

Tisztelt BRFK!

Ez még nem panasz, csupán kérdések.

Kérdések, mint egy újabb érthetetlen rendőri intézkedés áldozata, és kérdések, mint egy állampolgár, aki nem szereti, hogy a közpénzt herdálják.

Történt, hogy 2018. január 8. napján mikor kijöttünk a III. kerületi Miklós utcai bíróság épületéből az autóink közelében két rendőrutó állt.

Mikor elindultunk a harci Opellel, akkor beállt mögénk az egyik. Ezt követően, amikor úgy látták, hogy Póka Laci nem a harci Opellel fog menni, hanem egy másik autóval, akkor a két rendőrautó helyet cserélt.

Mikor elindultunk, az egyik szorosan ránk tapadva követett. Hamar világossá vált, hogy nem véletlen, jönnek mögöttünk.

Az Árpád hídon majdnem balesetet okoztak, csak úgy, mint a rakparton a majomház közelében lévő gyalogátkelőhelynél.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Kérdéseim:

– Mi volt az oka annak, hogy két rendőrautó legalább négy rendőrrel egész délelőtt ránk várt a bíróság előtt?

– Nem lett volna-e a társadalom számára hasznosabb feladatuk ezeknek a rendőröknek, és rendőrségi gépjárműveknek? Mondjuk a „szolgálunk és védünk” tárgykörben.

– Mi volt a céljuk azzal, hogy Póka Lacit végig üldözték a városon?– Elérték-e a céljukat?

– Tervezik-e, hogy legközelebb is így fognak eljárni?

– Meddig nyalják még a bankárok, és idomított majmaik – a politikusok s…ét? Póka László.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM