ORBÁNÉKNAK IGAZUK VAN-MEGOLDOTTÁK A DEVIZÁSOK PROBLÉMÁJÁT!

ORBÁNÉKNAK IGAZUK VAN-MEGOLDOTTÁK A DEVIZÁSOK PROBLÉMÁJÁT!

ORBÁNÉKNAK IGAZUK VAN-MEGOLDOTTÁK A DEVIZÁSOK PROBLÉMÁJÁT!

[good_old_share]


FIGYELEM! Fontos kérdés az oldal alján!

 

Járvás Éva – Lehet, hogy Orbánéknak van igazuk és én tévedtem. Megoldották a devizahiteles kérdést és már nem jelent társadalmi problémát. 3 hét alatt mindössze 2744en gondolják úgy, hogy nekik az államtól kárpótlás jár.A különféle érdekvédő csoportok féltékenységből és rosszindulatból lebeszélik a tagjaikat a támogatásról. Finnyás devizások az adataikat féltik, azért nem írják alá, holott, róluk mindent tudnak. Mégis kitől féltik azt a qrva e-mail címet?

loading...

Némely világmegváltáson gondolkodók akik a saját egyéni ötletükhöz toboroznak újabb "bírkacsordát" szemellenzősen kijelentik, hogy ez nem megoldás. Teszik ezt úgy, hogy arra se vették a fáradtságot, hogy elolvassák a Peticiót. Onnan tudom, mert beszéltem ilyennel és rákérdeztem. Meg akarja dönteni a kormányt, de annyira csak a saját egyéni elképzelését tartja szentnek, hogy nemhogy együttműködni nem akar senkivel, de még tájékozódni sem mások gondolatairól, vagy megismerni mások tudását. Kísértetiesen hasonlítanak az ilyenek Orbánékra.

Hol vannak a bankcsapdások, aki maguk is valják, hogy az embereknek kártérítés jár? Hol vannak a kásleristák, akik már az új választási programjába is átvette a tanításom, és megjelölte, hogy a kárpótlás forrását honnan kell elővarázsolni? Igaz ő még hibásan kártérítésnek nevezi. Hol vannak a radikálisok, akik folyton a jogaikért tüntetnek? Hol vannak a devizások? 
Hol?

 

A csoportvezetők, az érdekvédők és a világmegváltók persze eddig se csináltak semmi érdemlegeset. Ez különösebben nem is érdekel, mert mindenki felnőtt ember és maga dönt, hogy szerinte ő maga károsult-e vagy se. Még mindig az a kérdés bennem, hogy hol vannak ennek a csoportnak a tagjai, közel Tízezer ember? ( Deviza Károsultak Kártérítése )Nos, úgy tűnik nekem is le kell vonni a következtetést. Orbánék tényleg megoldották a kérdést és ideje megszüntetni a csoportot. Nem szükséges, nincs rá igény. Felesleges az értékes időmet erre pazarolni. 
Többet ér, ha 1-2 embernek, aki igazán akarja annak segítek. 

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az a néhány ember aki még a saját egyéni ügyében megteszi a kellő lépéseket, tudja, hogy hol tud elérni.

Én megpróbáltam. Járvás Éva.

loading...

Valaki ezt válaszolta: Nagyon sajnálom és teljesen egyetértek, én is elküldtem közel száz embernek. Szörnyű azt tapasztalni, hogy ennyire érdektelenek az emberek, te mindent megteszel, neki csak egy perc kellett volna, hogy aláírja.

NCK: Szerinted is igaza van Járvás Évának? Szerinted kik örülnének annak, ha az AKTÍV devizás jogvédők a devizakárosultak érdektelensége miatt végleg feladnák a küzdelmet? Halkan hozzátesszük, hogy az NCK-nak esze ágában sincs feladni….SŐT![emailpetition id=”1″]
[signaturelist id=”1″]

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
NYERTES PEREK-A BANK FORDÍTVA SZÁMOL!
NYERTES PEREK-A BANK FORDÍTVA SZÁMOL!

NYERTES PEREK-A BANK FORDÍTVA SZÁMOL! [good_old_share] Dr Ulics Erika - Indokolásrészletek egy OTP elleni perben:   Olvasd el figyelmesen! „Az,...

DEVIZAKÁROSULTAK! EGY HÉT MÚLVA FONTOS DÖNTÉS SZÜLETIK!
DEVIZAKÁROSULTAK! EGY HÉT MÚLVA FONTOS DÖNTÉS SZÜLETIK!

DEVIZAKÁROSULTAK! EGY HÉT MÚLVA FONTOS DÖNTÉS SZÜLETIK! [good_old_share] Friss rövidhírt közölt a NapiHu.   Devizahitelesek, figyelem: egy hét múlva fontos...

Close