ORBÁNÉKNAK IGAZUK VAN-MEGOLDOTTÁK A DEVIZÁSOK PROBLÉMÁJÁT!

ORBÁNÉKNAK IGAZUK VAN-MEGOLDOTTÁK A DEVIZÁSOK PROBLÉMÁJÁT!

ORBÁNÉKNAK IGAZUK VAN-MEGOLDOTTÁK A DEVIZÁSOK PROBLÉMÁJÁT!

[good_old_share]


FIGYELEM! Fontos kérdés az oldal alján!

 

Járvás Éva – Lehet, hogy Orbánéknak van igazuk és én tévedtem. Megoldották a devizahiteles kérdést és már nem jelent társadalmi problémát. 3 hét alatt mindössze 2744en gondolják úgy, hogy nekik az államtól kárpótlás jár.A különféle érdekvédő csoportok féltékenységből és rosszindulatból lebeszélik a tagjaikat a támogatásról. Finnyás devizások az adataikat féltik, azért nem írják alá, holott, róluk mindent tudnak. Mégis kitől féltik azt a qrva e-mail címet?

Némely világmegváltáson gondolkodók akik a saját egyéni ötletükhöz toboroznak újabb "bírkacsordát" szemellenzősen kijelentik, hogy ez nem megoldás. Teszik ezt úgy, hogy arra se vették a fáradtságot, hogy elolvassák a Peticiót. Onnan tudom, mert beszéltem ilyennel és rákérdeztem. Meg akarja dönteni a kormányt, de annyira csak a saját egyéni elképzelését tartja szentnek, hogy nemhogy együttműködni nem akar senkivel, de még tájékozódni sem mások gondolatairól, vagy megismerni mások tudását. Kísértetiesen hasonlítanak az ilyenek Orbánékra.

Hol vannak a bankcsapdások, aki maguk is valják, hogy az embereknek kártérítés jár? Hol vannak a kásleristák, akik már az új választási programjába is átvette a tanításom, és megjelölte, hogy a kárpótlás forrását honnan kell elővarázsolni? Igaz ő még hibásan kártérítésnek nevezi. Hol vannak a radikálisok, akik folyton a jogaikért tüntetnek? Hol vannak a devizások? 
Hol?

 

A csoportvezetők, az érdekvédők és a világmegváltók persze eddig se csináltak semmi érdemlegeset. Ez különösebben nem is érdekel, mert mindenki felnőtt ember és maga dönt, hogy szerinte ő maga károsult-e vagy se. Még mindig az a kérdés bennem, hogy hol vannak ennek a csoportnak a tagjai, közel Tízezer ember? ( Deviza Károsultak Kártérítése )Nos, úgy tűnik nekem is le kell vonni a következtetést. Orbánék tényleg megoldották a kérdést és ideje megszüntetni a csoportot. Nem szükséges, nincs rá igény. Felesleges az értékes időmet erre pazarolni. 
Többet ér, ha 1-2 embernek, aki igazán akarja annak segítek. 

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az a néhány ember aki még a saját egyéni ügyében megteszi a kellő lépéseket, tudja, hogy hol tud elérni.

Én megpróbáltam. Járvás Éva.

Valaki ezt válaszolta: Nagyon sajnálom és teljesen egyetértek, én is elküldtem közel száz embernek. Szörnyű azt tapasztalni, hogy ennyire érdektelenek az emberek, te mindent megteszel, neki csak egy perc kellett volna, hogy aláírja.

NCK: Szerinted is igaza van Járvás Évának? Szerinted kik örülnének annak, ha az AKTÍV devizás jogvédők a devizakárosultak érdektelensége miatt végleg feladnák a küzdelmet? Halkan hozzátesszük, hogy az NCK-nak esze ágában sincs feladni….SŐT![emailpetition id=”1″]
[signaturelist id=”1″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM