VAKARÓZHATNAK A BANKOK! VAN JOGORVOSLAT A FORINTOSÍTÁS UTÁN!

VAKARÓZHATNAK A BANKOK! VAN JOGORVOSLAT A FORINTOSÍTÁS UTÁN!

VAKARÓZHATNAK A BANKOK! VAN JOGORVOSLAT A FORINTOSÍTÁS UTÁN!

[good_old_share]


Van élet a DH törvény után ! ! !
Nem lehet elutasítani a keresetet az elszámolási törvény miatt.

 

A Végzés alább található!NCK: Hiába a nagy igyekezet, amellyel az ’emúthétévben’ parlamenti pártjaink menteni kívánták a bankokat, mert ez most nem jött össze. Hiába szavazta meg az össze parlamenti párt a forintosítást!
A fogyasztói jogok semmibevételét még a politikusokon keresztül érvényesített bankárok akarata sem tudta teljes egészében elérni….eddig.

Dr. Budaházi János ügyvéd:

Az elsőfokú bíróság a deviza pert megszüntette. Indokolásában kifejtette, hogy az árfolyamkockázat viselésének kötelezettsége a DH törvényekkel eldőlt, bírósági döntés e tárgyban nem hozható.

Dr. Budaházi János ügyvédi iroda bebizonyította, hogy az elszámolási törvény után is van jogorvoslati lehetőségük a devizásoknak, a Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíroságot a per folytatására kötelezte.

Idézet a Fővárosi Ítélőtábla végzéséből:
“A másodfokú bíróság nem osztja az elsőfokú bíróságnak azt az álláspontját, miszerint valamennyi érvénytelenségi ok vizsgálatát kizárja, hogy a szerződést a DH törvények módosították”

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Tehát a DH törvényekben nevesített érvénytelenségi okokon kívül a keresetben hivatkozott egyéb érvénytelenségi okok továbbra is bírói vizsgálat tárgyát képezik, ezért azokat az eljáró bíróságoknak érdemben vizsgálnia kell.Az Ügyvédi iroda elérhetősége: Dr. Budaházi János ügyvéd. 2030. Érd. Mályva utca 14.
Tel: 06-70-632-3583, Vezetékes telefon/fax: 06-23-360-472
H-CS 08:00-16:00-ig, Pénteken 08:00-14:00-ig Ügyfélfogadás kizárólag telefonos egyeztetés után lehetséges.

loading…
loading…


FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE![good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM