VAKARÓZHATNAK A BANKOK! VAN JOGORVOSLAT A FORINTOSÍTÁS UTÁN!

VAKARÓZHATNAK A BANKOK! VAN JOGORVOSLAT A FORINTOSÍTÁS UTÁN!

VAKARÓZHATNAK A BANKOK! VAN JOGORVOSLAT A FORINTOSÍTÁS UTÁN!

[good_old_share]


Van élet a DH törvény után ! ! !
Nem lehet elutasítani a keresetet az elszámolási törvény miatt.

 

A Végzés alább található!NCK: Hiába a nagy igyekezet, amellyel az ’emúthétévben’ parlamenti pártjaink menteni kívánták a bankokat, mert ez most nem jött össze. Hiába szavazta meg az össze parlamenti párt a forintosítást!
A fogyasztói jogok semmibevételét még a politikusokon keresztül érvényesített bankárok akarata sem tudta teljes egészében elérni….eddig.

Dr. Budaházi János ügyvéd:

Az elsőfokú bíróság a deviza pert megszüntette. Indokolásában kifejtette, hogy az árfolyamkockázat viselésének kötelezettsége a DH törvényekkel eldőlt, bírósági döntés e tárgyban nem hozható.

Dr. Budaházi János ügyvédi iroda bebizonyította, hogy az elszámolási törvény után is van jogorvoslati lehetőségük a devizásoknak, a Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíroságot a per folytatására kötelezte.

Idézet a Fővárosi Ítélőtábla végzéséből:
“A másodfokú bíróság nem osztja az elsőfokú bíróságnak azt az álláspontját, miszerint valamennyi érvénytelenségi ok vizsgálatát kizárja, hogy a szerződést a DH törvények módosították”

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Tehát a DH törvényekben nevesített érvénytelenségi okokon kívül a keresetben hivatkozott egyéb érvénytelenségi okok továbbra is bírói vizsgálat tárgyát képezik, ezért azokat az eljáró bíróságoknak érdemben vizsgálnia kell.Az Ügyvédi iroda elérhetősége: Dr. Budaházi János ügyvéd. 2030. Érd. Mályva utca 14.
Tel: 06-70-632-3583, Vezetékes telefon/fax: 06-23-360-472
H-CS 08:00-16:00-ig, Pénteken 08:00-14:00-ig Ügyfélfogadás kizárólag telefonos egyeztetés után lehetséges.

loading…
loading…


FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE![good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM