A MAGYAROK GAZDAGOK ÉS ALIG VAN ADÓSSÁGUK! ITT VANNAK A SZÁMOK!

A MAGYAROK GAZDAGOK ÉS ALIG VAN ADÓSSÁGUK! ITT VANNAK A SZÁMOK!

A MAGYAROK GAZDAGOK ÉS ALIG VAN ADÓSSÁGUK! ITT VANNAK A SZÁMOK!

[good_old_share]


Megjöttek az adatok…és mint tudjuk, a számok bizony nem hazudnak. Csak az emberek.

 

Matolcsyék szerint átlagosan 22 millió forint vagyona van minden magyar háztartásnak! De ez még mindig nem elég. Merjünk nagyot álmodni! Így hát azt is kijelenthetjük, – persze szigorúan az adatok tükrében, hogy a magyar háztartások eladósodottsága ugyanakkor a legalacsonyabbak között van az EU-ban.
Annyira jól megy nekünk, hogy egy háztartásra jutó nettó vagyon Magyarországon magasabb volt, mint Szlovákiában, vagy Lengyelországban.

Szóval sereghajtókból az élmezőnyben találtuk magunkat. Nem hiszed?

 

Ha a családi kasszát nézed, és ott nem találsz egy nagyobb összeget, akkor te rosszul látsz!

Ha pedig a bankszámládat olvasgatod, és az esetleg mínuszt mutat, akkor csak a szemed káprázik! Fordulj orvoshoz!

Van, aki így gondolja: Kerékgyártó Katalin –

"A magyar háztartások bruttó vagyona 2015 végén 90 ezer milliárd forint volt, ami átlagosan személyenként 9, háztartásonként 22 millió forintnak felel meg, amelynek csaknem felét a pénzügyi eszközök adták"…..tehát nekem kéne lennie 9 milla bruttó vagyonomnak, abból kb 4,5 milla kp.

De nincs. Hányunknak nincs?

 

Higgyük el neki ezeket a számokat és kalkuláljunk. Ha nekem nincs itt a 9 milla, akkor valakinél lehet, hogy 18 milla van? :O…lehet bizony, sőt!

"a Magyar Nemzeti Bank azt az örömteli adatot is közli velünk, hogy a magyar háztartások eladósodottsága ugyanakkor a legalacsonyabbak között van továbbra is az EU-ban."

….tehát a 3,5-4 millió devizahitelben érintett ezek szerint semmi. Magyarország 9,5 milliós lakosságának 1/3-a alacsony számnak tűnik szerintük.
Még most is milliók próbálják valahogy megmenteni maradék kis életüket, ha csak az árfolyamgátasakat nézem, az is 170.000 család.

Gondolhatják persze úgy is, hogy mára (hála a sok "segítségnek") már csak pár százezer család, pár millió ember van eladósodott sorban. Azóta ugyanis a 4 millió szerencsétlen nagy részét már kicsinálták, elvitték a házát, autóját, lakását, lehet, hogy rég öngyilkos lett vagy kivándorolt kalandozni.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Tehát, ha eltüntetjük a becsapott adósokat, akkor nagyon szép statisztikát lehet produkálni. Az összeharácsolt vagyonokat pedig (szigorúan papíron) szétosztjuk az állampolgárok közt és máris egy jóléti társadalom körvonalazódik ki előttünk.

Ezért kell az a sok plakát országszerte, hogy aki olyan hülye, hogy a saját pénztárcájában sem ismeri ki magát, az azt higgye, amit hinnie kell.

loading…


Te hogy látod? A családi kassza fel van töltve? A bankszámládon ott parkolnak a milliók? Adósság 'nuku'?

Ne feledjük, hogy a miniszter úrnak volt már hasonlóan optimizmusra okot adó bejelentése. A korábbi nagy ívű nyilatkozatát itt nézheted meg:

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM