KÖZLEMÉNY A JOBBIKOSOKNAK.

KÖZLEMÉNY A JOBBIKOSOKNAK.

KÖZLEMÉNY A JOBBIKOSOKNAK

[good_old_share]


A Jobbik volt elnöke és elnöksége 2010-es fordulata, amely alapján a nemzeti radikalizmust és ezzel együtt a nemzeti pártot fokozatosan felszámolta, és a néppártosodás irányába indult el, teljes kudarcra van ítélve.Hazánkban a néppárt státusza már foglalt. Ezt a státuszt a FIDESZ-KDNP birtokolja egyeduralkodóként. A választási eredmények is ezt erősítik.

Nemzeti eszméket hitelesen csak egy valódi nemzeti párt képviselhet, amely radikálisan és megalkuvást nem tűrve ragaszkodik azokhoz. Ezeket a korábbi Jobbik eszméket és a nemzeti radikalizmust árulta el Vona Gábor és a Jobbik elnöksége a 2010-es fordulatával.

A jelenlegi ismételten kétharmaddal kormányzó FIDESZ-KDNP pártkoalíció alternatíváját csak egy valódi nemzeti párt kínálhatja.

A Jobbik csak úgy képviselheti hitelesen és eredményesen a Nemzetet, ha nemzeti pártként tevékenykedik és vesz részt a törvényhozásban.

Amennyiben a Jobbik tagsága a mostani Jobbik elnökségéből választ elnököt és elnökséget, akkor nem változtat semmin és továbbra is a biztos bukás felé viszi a pártot.

Tehát a Jobbik vagy visszatalál a régi önmagához és radikális módszerekkel áll ki a Magyar Nemzet érdekei mellett, vagy belátható időn belül eltűnik a politikai süllyesztőben. – Nemzeti Civil Kontroll.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM