KÖZLEMÉNY A JOBBIKOSOKNAK.

KÖZLEMÉNY A JOBBIKOSOKNAK.
loading...

KÖZLEMÉNY A JOBBIKOSOKNAK


A Jobbik volt elnöke és elnöksége 2010-es fordulata, amely alapján a nemzeti radikalizmust és ezzel együtt a nemzeti pártot fokozatosan felszámolta, és a néppártosodás irányába indult el, teljes kudarcra van ítélve.Hazánkban a néppárt státusza már foglalt. Ezt a státuszt a FIDESZ-KDNP birtokolja egyeduralkodóként. A választási eredmények is ezt erősítik.

Nemzeti eszméket hitelesen csak egy valódi nemzeti párt képviselhet, amely radikálisan és megalkuvást nem tűrve ragaszkodik azokhoz. Ezeket a korábbi Jobbik eszméket és a nemzeti radikalizmust árulta el Vona Gábor és a Jobbik elnöksége a 2010-es fordulatával.

A jelenlegi ismételten kétharmaddal kormányzó FIDESZ-KDNP pártkoalíció alternatíváját csak egy valódi nemzeti párt kínálhatja.

loading...

A Jobbik csak úgy képviselheti hitelesen és eredményesen a Nemzetet, ha nemzeti pártként tevékenykedik és vesz részt a törvényhozásban.

Amennyiben a Jobbik tagsága a mostani Jobbik elnökségéből választ elnököt és elnökséget, akkor nem változtat semmin és továbbra is a biztos bukás felé viszi a pártot.

Tehát a Jobbik vagy visszatalál a régi önmagához és radikális módszerekkel áll ki a Magyar Nemzet érdekei mellett, vagy belátható időn belül eltűnik a politikai süllyesztőben. – Nemzeti Civil Kontroll.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Read previous post:
INDOKLÁSRÉSZLETEK EGY OTP ELLENI PERBEN.
INDOKLÁSRÉSZLETEK EGY OTP ELLENI PERBEN.

INDOKLÁSRÉSZLETEK EGY OTP ELLENI PERBEN. Tisztelt Ügyfeleim, kedves Olvasók!   Közzétettem itt egy írást, "Indokolásrészletek egy OTP elleni perben" címmel,...

CIRKUSZ PÁSZTÓN-ÉRDEMES MEGNÉZNI!
CIRKUSZ PÁSZTÓN-ÉRDEMES MEGNÉZNI!

CIRKUSZ PÁSZTÓN-ÉRDEMES MEGNÉZNI! Hogy sodorhatja a politikai harc veszélybe egy város működését? Vajon mit szólnak ehhez a város lakói?   Nyugi!...

Close