KÖZLEMÉNY A JOBBIKOSOKNAK.

KÖZLEMÉNY A JOBBIKOSOKNAK.

KÖZLEMÉNY A JOBBIKOSOKNAK

[good_old_share]


A Jobbik volt elnöke és elnöksége 2010-es fordulata, amely alapján a nemzeti radikalizmust és ezzel együtt a nemzeti pártot fokozatosan felszámolta, és a néppártosodás irányába indult el, teljes kudarcra van ítélve.Hazánkban a néppárt státusza már foglalt. Ezt a státuszt a FIDESZ-KDNP birtokolja egyeduralkodóként. A választási eredmények is ezt erősítik.

loading...

Nemzeti eszméket hitelesen csak egy valódi nemzeti párt képviselhet, amely radikálisan és megalkuvást nem tűrve ragaszkodik azokhoz. Ezeket a korábbi Jobbik eszméket és a nemzeti radikalizmust árulta el Vona Gábor és a Jobbik elnöksége a 2010-es fordulatával.

A jelenlegi ismételten kétharmaddal kormányzó FIDESZ-KDNP pártkoalíció alternatíváját csak egy valódi nemzeti párt kínálhatja.

A Jobbik csak úgy képviselheti hitelesen és eredményesen a Nemzetet, ha nemzeti pártként tevékenykedik és vesz részt a törvényhozásban.

Amennyiben a Jobbik tagsága a mostani Jobbik elnökségéből választ elnököt és elnökséget, akkor nem változtat semmin és továbbra is a biztos bukás felé viszi a pártot.

Tehát a Jobbik vagy visszatalál a régi önmagához és radikális módszerekkel áll ki a Magyar Nemzet érdekei mellett, vagy belátható időn belül eltűnik a politikai süllyesztőben. – Nemzeti Civil Kontroll.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading...

[good_old_share]Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
INDOKLÁSRÉSZLETEK EGY OTP ELLENI PERBEN.
INDOKLÁSRÉSZLETEK EGY OTP ELLENI PERBEN.

INDOKLÁSRÉSZLETEK EGY OTP ELLENI PERBEN. [good_old_share] Tisztelt Ügyfeleim, kedves Olvasók!   Közzétettem itt egy írást, "Indokolásrészletek egy OTP elleni perben"...

CIRKUSZ PÁSZTÓN-ÉRDEMES MEGNÉZNI!
CIRKUSZ PÁSZTÓN-ÉRDEMES MEGNÉZNI!

CIRKUSZ PÁSZTÓN-ÉRDEMES MEGNÉZNI! [good_old_share] Hogy sodorhatja a politikai harc veszélybe egy város működését? Vajon mit szólnak ehhez a város lakói?  ...

Close