PÓKA LÁSZLÓ-SZTRÁJKBA LÉPNEK A BÍRÓK?

PÓKA LÁSZLÓ-SZTRÁJKBA LÉPNEK A BÍRÓK?

PÓKA LÁSZLÓ-SZTRÁJKBA LÉPNEK A BÍRÓK?

[good_old_share]


Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Nem lehet, vagy nem szabad? – Sztrájkra készülnek a bírók?
Többször hallották már a Sárgapólósok azt, hogy valamit nem lehet. Aztán megmutatták, hogy lehet. Még akkor is, ha sokak szerint nem szabad.

loading...

Hiszem azt, hogy igazi változás akkor fog bekövetkezni, ha hatalom saját hatalma fenntartása érdekében hozott, és-vagy alkalmazott szabályait megszegjük. Megmutatjuk, hogy lehet olyant cselekedni, amit sokak szerint nem szabad.

Mára olyan mértékeket öltött a pénzügyi, és politikai hatalom önkénye, hogy egyre szélesebb társadalmi csoportoknak szükséges alkalmazni az ellenállás békés, de határozottan az elnyomással szembemenő formáit.

Az egyik ilyen társadalmi csoport a bírói hivatást gyakorlók, vagy a bíróságokon dolgozó emberek.
Sokan látják az igazságszolgáltatásban, hogy wellmannal, darákkal, handóval, kónyával ezt a hatalmi ágat egy diktatúra építésére használják.
Úgy gondolom, eljött az ideje, hogy a bírók, és munkatárasik is kiálljanak azért, hogy az igazságszolgáltatással kapcsolatos közbizalom romlása megforduljon.

Ennek egyik módja lehet, hogy – ebben a súlyos igazságügyi válságban – most megmutatják, hogy lehet olyant tenni, amit egyesek szerint nem szabad.
Azt javaslom a bírók számára, hogy tiltakozásuk kifejezése érdekében a nyári szünet előtt utolsó tárgyalási napjukon minden tárgyalást halasszanak el.

Változást, csak a határozott kiállással tudunk elérni. A kúria előtt ezt így vezettem elő:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading...
loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELEK" A BANKSZEKTOR KILÓRA MEGVETTE A KORMÁNYT?
“DEVIZAHITELEK” A BANKSZEKTOR KILÓRA MEGVETTE A KORMÁNYT?

"DEVIZAHITELEK" A BANKSZEKTOR KILÓRA MEGVETTE A KORMÁNYT? [good_old_share] Valóban érdekes kérdés az, hogy miért csak 2017. évben hangzík el ez...

KIMONDTÁK A BANKOK: NEM VOLT DEVIZA A HITELEK MÖGÖTT!
KIMONDTÁK A BANKOK: NEM VOLT DEVIZA A HITELEK MÖGÖTT!

KIMONDTÁK A BANKOK: NEM VOLT DEVIZA A HITELEK MÖGÖTT! [good_old_share] Oszd meg!! Kibújik a szög a zsákból! Ezért (is) akarja...

Close