PÓKA LÁSZLÓ-SZTRÁJKBA LÉPNEK A BÍRÓK?

PÓKA LÁSZLÓ-SZTRÁJKBA LÉPNEK A BÍRÓK?

PÓKA LÁSZLÓ-SZTRÁJKBA LÉPNEK A BÍRÓK?

[good_old_share]


Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Nem lehet, vagy nem szabad? – Sztrájkra készülnek a bírók?
Többször hallották már a Sárgapólósok azt, hogy valamit nem lehet. Aztán megmutatták, hogy lehet. Még akkor is, ha sokak szerint nem szabad.

Hiszem azt, hogy igazi változás akkor fog bekövetkezni, ha hatalom saját hatalma fenntartása érdekében hozott, és-vagy alkalmazott szabályait megszegjük. Megmutatjuk, hogy lehet olyant cselekedni, amit sokak szerint nem szabad.

Mára olyan mértékeket öltött a pénzügyi, és politikai hatalom önkénye, hogy egyre szélesebb társadalmi csoportoknak szükséges alkalmazni az ellenállás békés, de határozottan az elnyomással szembemenő formáit.

Az egyik ilyen társadalmi csoport a bírói hivatást gyakorlók, vagy a bíróságokon dolgozó emberek.
Sokan látják az igazságszolgáltatásban, hogy wellmannal, darákkal, handóval, kónyával ezt a hatalmi ágat egy diktatúra építésére használják.
Úgy gondolom, eljött az ideje, hogy a bírók, és munkatárasik is kiálljanak azért, hogy az igazságszolgáltatással kapcsolatos közbizalom romlása megforduljon.

Ennek egyik módja lehet, hogy – ebben a súlyos igazságügyi válságban – most megmutatják, hogy lehet olyant tenni, amit egyesek szerint nem szabad.
Azt javaslom a bírók számára, hogy tiltakozásuk kifejezése érdekében a nyári szünet előtt utolsó tárgyalási napjukon minden tárgyalást halasszanak el.

Változást, csak a határozott kiállással tudunk elérni. A kúria előtt ezt így vezettem elő:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM