ÚJABB NYERTES ÍTÉLET! FELKERÜLT AZ I-RE A PONT

ÚJABB NYERTES ÍTÉLET! FELKERÜLT AZ I-RE A PONT.

ÚJABB NYERTES ÍTÉLET! FELKERÜLT AZ I-RE A PONT

[cn-social-icon]

Erzsebet Szalagyi

 

Még szilveszter előtt is kaptunk egy nyertes ítéletet!

Ez feltette az "Í"-t a munkámra így év végére, hiszen ebben az évben többszörösen lenyomtuk már az EOS Faktor Zrt.-t, Intrum Justitia Zrt.-t, Magyar Telekom Zrt.-t, UPC Magyarország Zrt.-t, de így még egyik sem futamodott meg!MEG VAN AZ ENGEDMÉNYEZÉS TÖRVÉNYTELENSÉGE! Nem tudnak válaszolni, a Bíróság a pert megszüntette, ISMÉT BUKOTT AZ EOS! Jövőre fellépünk az összes hazaáruló szarházi ellen és lsz igazi fogyasztóvédelem Magyarországon!
Üdv.: Erzsi 

Ui.: Azért töröltem ki az indokolás részt, hogy ne tanuljanak belőle a behajtó cégek, hanem Bírósági végzés alapján értesüljenek róla!

Korábban már foglalkoztunk ezzel a témával is. Ide kattintva olvashatod a cikket: EOS FAKTOR, ÉS CETELEM IS KIVÉGEZVE!Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM