MEDDIG TARTHATÓ FENT MÉG A DEVIZAHITELEZÉS, ÉS A FORINTOSÍTÁS NÉVEN FUTÓ CSALÁSSOROZAT?

MEDDIG TARTHATÓ FENT MÉG A DEVIZAHITELEZÉS, ÉS A FORINTOSÍTÁS NÉVEN FUTÓ CSALÁSSOROZAT?

MEDDIG TARTHATÓ FENT MÉG A DEVIZAHITELEZÉS, ÉS A FORINTOSÍTÁS NÉVEN FUTÓ CSALÁSSOROZAT?

[cn-social-icon]

Kétségbeejtő helyzetben a lakáshitelesek nagy része – számol be a tényekről a NapiHu.

 

Mi pedig feltesszük a kérdést: Hány embert kell még öngyilkosságba kergetni? Hány embernek kell még külföldre menekülni, és hány családnak kell még tönkremennie ahhoz, hogy végre megmozduljon a kormány, és az átvert "deviza"- károsultak érdekeit nézze az országot kifosztó bankok helyett?

loading...Kelet-Magyarországon fizetőképes piaci kereslet híján jórészt a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. vásárolja meg a banki hitelek fedezetéül felajánlott lakásokat, az alacsony árak miatt sokszor arra sincs lehetőség, hogy az adós kisebb lakásba költözve törlesszen.

A bankok sokkal nehezebben tudják eladni a lakáshitelek fedezetéül felajánlott ingatlanokat vidéken, elsősorban Kelet-Magyarországon, mint Budapest környékén és az ország nyugati felében – derül ki a Világgazdaság cikkéből.

Budapesten és Pest megyében a harmadik negyedévben vagy az adósok, vagy a hitelező pénzintézetek értékesítették a lakások 45 százalékát, míg az ország más részein 30 százalék alatt van ez az arány.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Így az utóbbi területeken a bajba jutott jelzáloghitelesek problémáinak kezelésére létrehívott Nemzeti Eszközkezelő Zrt. (NET) vásárolhatja meg az ingatlanokat. Ez a cég október végéig 20 ezer lakást vásárolt fel. A hozzájuk érkezett kérelmek közül 2600-at utasítottak el műszaki vagy adminisztratív okok miatt.

loading...

A szegényebb régiókban az is gond, hogy alacsony az ingatlanok forgási sebessége. Ezért hiába szeretne törleszteni az adós, előfordul, hogy évekig nem tudja eladni a lakását. Sokszor az sem megoldás hogy fizetési gondokkal küszködő családok kisebb lakásba költözve törlesszenek.Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÜZENET NEKED - DEVIZA-ÁTVERÉS.
ÜZENET NEKED – DEVIZA-ÁTVERÉS

ÜZENET NEKED - DEVIZA-ÁTVERÉS [cn-social-icon] A "devizahitel'-ről, félelmekről, felemelkedésről.   Munkánkat azzal tudod támogatni, ha hagyod végigfutni a videók előtti...

VÉDD A HAZÁD, ÉS FIZESS - FELSZÓLÍTÁS A RENDŐRÖKNEK!
VÉDD A HAZÁD, ÉS FIZESS – FELSZÓLÍTÁS A RENDŐRÖKNEK!

VÉDD A HAZÁD, ÉS FIZESS - FELSZÓLÍTÁS A RENDŐRÖKNEK! [cn-social-icon] Életpályamodell? Biztos megélhetés? Kiszámítható jövő?...jah….   Talán még emlékeznek a...

Close