HOGYAN FOGJÁK KÁRTALANÍTANI AZT AKI…

HOGYAN FOGJÁK KÁRTALANÍTANI AZT AKI...

T. Cím!

Arra szeretném kérni Önöket, hogy az alább felsorolt kérdéseket juttassák el a Célszemélyekhez. Nem tudom kik ezek, azt sem tudom léteznek-e, csak válaszokat szeretnék kapni. Kérdéseimet a bankok elszámoltatásával kapcsolatban teszem fel:

[cn-social-icon]

A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL (csak pár gondolat, gondolatindítónak)

HOGYAN FOGJÁK KÁRTALANÍTANI azt, akinek a megnövekedett törlesztőrészletek következtében   • a házassága megromlott, vagy még rosszabb, elváltak
  • akinek kikötötték a pl.: villanyát (mert ugye vagy a rezsit fizeted, vagy a hiteled, de ha nincs házad nem mész vele semmire, hogy ki van fizetve a villanyszámlád, így a hitelt fizeted nem a rezsit) és a ki és bekötési díjat is ki kellett fizetni, azt is visszaadják?)
  • nem tudott pontosan fizetni, ezért az elmaradást és a végrehajtási költséget is ki kellett fizetnie, minden egyéb költséget visszafizetnek? Hiszen az egyéb költségek is a tisztességtelen magatartás következményei? ingatlanra terhelték ez sem ingyenes) bankszámlára inkasszó, így amit még szeretett volna levonni a bank, azt már késedelmi kamattal együtt tette meg!
  • nem fizette a kommunális adóját (egy év)következménye: hatósági végrehajtás (drága dolog)
  • gyerekét nem tudta taníttatni (Saját példám: A fiam államilag finanszírozott képzésre nyert felvételt -Gödöllő, Agrártudományi- de az útiköltség és az étkezés díját nem tudtam kifizetni, ill. egyéb költségek: tankönyv, jegyzet,ruházat, stb. Szociális juttatásokra nem voltunk jogosultak, mert a jövedelmünk magasabb volt a megengedettnél. Azt senki sem kérdezte, mennyi marad ebből nálunk 3 rossz hitel mellett ÉS NEM, NEM EZT VÁLLALTAM! Elment dolgozni, és estin végzi, de KI ADJA VISSZA A FIAM EGYETEMI ÉVEIT?)
  • gyermeke nem jutott megfelelő tápanyaghoz, (Minden második reklám azzal van tele, hogy életünk első pár évében fejlődik a szervezetünkben ez, meg az és így meg úgy milyen fontos a megfelelő táplálás ….. aki csak kenyeret tudott adni a gyerekének meg amit adományba kapott ? Háború idején és az azt követő időkben létezik ilyen mértékű alultápláltság, nem egy jóléti társadalomban. Tehát a bankok háborút vívtak a következő nemzedékekkel, hiszen esélyt sem kapnak a normális fejlődésre (kifejlődésre). Milyen e.ü.állapotú felnőttek lesznek belőlük? )
  • az évi rendes szabadságát is azzal töltötte, hogy dolgozott, mert anélkül éhen maradt volna a családja (azonban 7 -8 éven keresztül megfeszített tempóban dolgozni, nem egészséges dolog, eredmény, NÁLAM GERINCSÉRV, TÚLSÚLY bizony, a helytelen táplálkozás túlsúlyhoz vezet (tészta, burgonya, kenyér, csupa CH bomba)ki fogja visszaadni az egészségemet? Másnál alultápláltság — rossz fogazat — csontritkulás MINDEN MINDENNEL ÖSSZEFÜGG.)

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Rengeteg ilyen járulékos költségét tudnék még felsorolni ami mind a bankok tisztességtelen magatartásának a következménye ! Akkor követelhetem a komplex kártérítésemet?? Mert akkor szánok rá pár hónapot, és leírom.

Ha készülne egy átfogó tanulmány (és már van ilyen, amiben a szegénység következményeit vizsgálják), amiben leírják a közvetlen és közvetett e.ü.; szociális; pszichés; gazdasági; társadalmi stb. következményét, azt is kötelesek lennének a bankok megtéríteni? Hiszen azt mondták, hogy mindenben kártalanítanak, ami a tisztességtelen magatartás következménye. Vagy tévedek? Szerintem érdemes elgondolkodni azon, hogy a bankok tisztességtelen magatartásuknak köszönhetően, az általuk  okozott kárral az emberjogi bizottságot is lehetne fordulni. GONDOLJUNK CSAK ARRA, HOGY AMERIKÁBAN MILLIÓKAT KAP KÁRTÉRÍTÉSKÉNT AZ AKI AKÁRMILYEN BETEGSÉGET KAPOTT AKÁRMILYEN CÉG ROSSZ TERMÉKÉTŐL.

MI A BANKOK ROSSZ TERMÉKÉTŐL LETTÜNK SZEGÉNYEK, BETEGEK, STB.

loading...

Kérem, amennyiben nem a megfelelő helyre írtam, kérem jelezzék, mert szeretném, ha eljutna egy valódi érdek-képviseleti fórumhoz e pár sor gondolatébresztő gondolatom. 

Tisztelettel xxxx

NCK: Természetesen a válaszadásra kizárólag a pénztőkét képviselő választott parlamenti politikusaink (jogalkotók), vagy azok külföldi irányítói a jogosultak. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELEK" - A FESZÜLTSÉG ÉS A DÜH EGYRE NAGYOBB.
“DEVIZAHITELEK” – A FESZÜLTSÉG ÉS A DÜH EGYRE NAGYOBB

"DEVIZAHITELEK" - A FESZÜLTSÉG ÉS A DÜH EGYRE NAGYOBB A Devizajog Iroda bejegyzése. A lényeg a végén van! Emberek! Gondolkodjunk! [cn-social-icon]...

Dr. Léhmann györgy - Ügyvédi hivatás szégyenéről. Hát ez döbbenet!
HÁT EZ DÖBBENET – DR. LÉHMANN GYÖRGY

Ügyvédi hivatás szégyenéről Egy devizakárosult levele az oldal alján. Olvasd el! Tudom, hogy néhányszor már leírtam azt, hogy nem mindig...

Close