ÚJABB BALHÉ A “DEVIZÁS” ELSZÁMOLÁS MIATT – PÓKA LÁSZLÓ

ÚJABB BALHÉ A "DEVIZÁS" ELSZÁMOLÁS MIATT - PÓKA LÁSZLÓ.

ÚJABB BALHÉ A "DEVIZÁS" ELSZÁMOLÁS MIATT – PÓKA LÁSZLÓ

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Újabb balhé a SeVizahiteles elszámolás miatt

[cn-social-icon]

A számok nem hazudnak…csak a bankárok és a politikusok! Számháború az OTP-nél. 2015. február 20. napján újabb demonstráció lesz a bankmentés miatt.

loading...

Ismét várhatók hasonló izgalmak, mint az előző, januári álarcos akciónknál."Akadnak olyan "devizások" is, akik úgy döntenek, hogy nem várják otthon ülve a sült gamabot.A politikum, a bankárokkal együtt mindent megtesz azért, hogy az a bizonyos galamb soha ne érhessen oda…"

Most leginkább az válthatja ki a hatóságok, illetve az őket csicskáztató oligarchák csatlósainak a figyelmét, hogy bejelentjük, milyen módon biztosítják a Nem adom a házamat mozgalom aktív, elszánt tagjai, hogy biztosan legyen fedél a fejük felett.

Szívesen látjuk Önt, és munkatársait.

Bármilyen irányból támogatott médiumok számára tartogatunk tudósítani valót.

loading...

Lesz ott bank, Trócsányi, Orbán és kormány gyalázás.

Ismét feltesszük a nagy sikert aratott átkeresztelt bankneveket. Igen kint lesz a több médiumnál is biztosítékot kivert Judapestbank is. Most a jelenlévőknek lehetőségük lesz a kiakadás helyett megkérdezni, hogy hogyan alakult ez a név, és vajon milyen vallástörténeti mondanivalója van.

Trócsányi bankárminiszter azon nyilatkozatára reagálva, miszerint az emberek jól jártak, bemutatjuk sok adós folyósított, befizetett, bank általi tartozásának összegét.

Párhuzamot vonunk a holokauszttagadás, és a SeVizahiteles kifosztás tagadásának bűntette között. Itt ismét megszólítjuk a rendőrség jelenlévő tagjait.

11:30-tól gyülekezünk a Jászai Mari téren az OTP előtt.

12-kor kezdünk.

15-16 óra között átvonulunk az Igazságügyi Minisztériumhoz, ahol az utcára várjuk a Bankárminisztert. A számokat csak személyesen neki adjuk át.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  

A fent említett bejelentés is leginkább ezen a helyen várható.Amire kevésbé kell számítani, mert nem célja a demonstrációnak:

Vallási indíttatású gyalázkodás.

Oroszország, vagy Amerika melletti kiállás.

Mivel továbbra sem cenzúrázottak a felszólalások, így természetesen bármi előfordulhat.

Eseményoldal itt található: https://www.facebook.com/events/860389437335712/?source=1&sid_create=1169433015

 

Tisztelettel: Póka László  Nem adom a házamat mozgalom  0630-931-9802  [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FORINTOSÍTÁS UTÁN BORUL A BILI? - DR. DAMM ANDREA.
FORINTOSÍTÁS UTÁN BORUL A BILI? – DR. DAMM ANDREA

FORINTOSÍTÁS UTÁN "BORUL A BILI"? - DR. DAMM ANDREA Dr. Damm Andrea a devizahitelesek segítségére nyújtott forintosítás kapcsán több olyan...

DR. KRISTON - A SEMMISSÉG IRÁNYAI.
DR. KRISTON – A SEMMISSÉG IRÁNYAI

SEMMISSÉG KITÜNTETETT IRÁNYAI - KÉRJÜK MEGOSZTANI ! (1) DEVIZA HITELPÉNZ (SZÁMLAPÉNZ) HIÁNYA. (2) BANK MEGÚJÍTÁSI ÁRFOLYAMKOCKÁZATA. (3) HITELKOCKÁZAT TILOS ÁTHÁRÍTÁSA (4)...

Close