ÚJABB BALHÉ A “DEVIZÁS” ELSZÁMOLÁS MIATT – PÓKA LÁSZLÓ

ÚJABB BALHÉ A "DEVIZÁS" ELSZÁMOLÁS MIATT - PÓKA LÁSZLÓ.

ÚJABB BALHÉ A "DEVIZÁS" ELSZÁMOLÁS MIATT – PÓKA LÁSZLÓ

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Újabb balhé a SeVizahiteles elszámolás miatt

[cn-social-icon]

A számok nem hazudnak…csak a bankárok és a politikusok! Számháború az OTP-nél. 2015. február 20. napján újabb demonstráció lesz a bankmentés miatt.

Ismét várhatók hasonló izgalmak, mint az előző, januári álarcos akciónknál."Akadnak olyan "devizások" is, akik úgy döntenek, hogy nem várják otthon ülve a sült gamabot.A politikum, a bankárokkal együtt mindent megtesz azért, hogy az a bizonyos galamb soha ne érhessen oda…"

Most leginkább az válthatja ki a hatóságok, illetve az őket csicskáztató oligarchák csatlósainak a figyelmét, hogy bejelentjük, milyen módon biztosítják a Nem adom a házamat mozgalom aktív, elszánt tagjai, hogy biztosan legyen fedél a fejük felett.

Szívesen látjuk Önt, és munkatársait.

Bármilyen irányból támogatott médiumok számára tartogatunk tudósítani valót.

Lesz ott bank, Trócsányi, Orbán és kormány gyalázás.

Ismét feltesszük a nagy sikert aratott átkeresztelt bankneveket. Igen kint lesz a több médiumnál is biztosítékot kivert Judapestbank is. Most a jelenlévőknek lehetőségük lesz a kiakadás helyett megkérdezni, hogy hogyan alakult ez a név, és vajon milyen vallástörténeti mondanivalója van.

Trócsányi bankárminiszter azon nyilatkozatára reagálva, miszerint az emberek jól jártak, bemutatjuk sok adós folyósított, befizetett, bank általi tartozásának összegét.

Párhuzamot vonunk a holokauszttagadás, és a SeVizahiteles kifosztás tagadásának bűntette között. Itt ismét megszólítjuk a rendőrség jelenlévő tagjait.

11:30-tól gyülekezünk a Jászai Mari téren az OTP előtt.

12-kor kezdünk.

15-16 óra között átvonulunk az Igazságügyi Minisztériumhoz, ahol az utcára várjuk a Bankárminisztert. A számokat csak személyesen neki adjuk át.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  

A fent említett bejelentés is leginkább ezen a helyen várható.Amire kevésbé kell számítani, mert nem célja a demonstrációnak:

Vallási indíttatású gyalázkodás.

Oroszország, vagy Amerika melletti kiállás.

Mivel továbbra sem cenzúrázottak a felszólalások, így természetesen bármi előfordulhat.

Eseményoldal itt található: https://www.facebook.com/events/860389437335712/?source=1&sid_create=1169433015

 

Tisztelettel: Póka László  Nem adom a házamat mozgalom  0630-931-9802  [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM