MEGTÖRIK A JÉG?-ITT A DEVIZAKÁROSULTAK RÉGEN VÁRT MEGMOZDULÁSA?

MEGTÖRIK A JÉG?-ITT A DEVIZAKÁROSULTAK RÉGEN VÁRT MEGMOZDULÁSA?

MEGTÖRIK A JÉG?-ITT A DEVIZAKÁROSULTAK RÉGEN VÁRT MEGMOZDULÁSA?

[good_old_share]

Kerékgyártó László – Radikális Bankellenes Csoport 

A TÜNTETÉS!Az a régen várt tüntetés, ahonnan nem megyünk haza a kitűzött célok elérése nélkül. Ha kell órákig ott leszünk, vagy napokig is akár. Ennyit még megér a megoldás neked is, ugye?! 
Ugye ott leszel? 
És ugye szólsz másoknak is!
Kezd el most!
Szólj másoknak is és terjeszd mindenhogy!

TUDOD, ÁPRILIS 11. 11 ÓRA, NYUGATI TÉR!
OTT TALÁLKOZUNK!

Tisztelt Sorstársak!

Az április 11-i esemény ügyében türelmeteket kérem, esténként tudunk összejönni a szervezőkkel és akkor tudunk beszélni a követelt célokról.
Az mindenesetre biztos, hogy hármas fő követelésünk lesz.
1., A végrehajtások és kilakoltatások azonnali megállítása
2., A ténylegesen megkapott pénznem és összeg alapul vétele és elszámolása
3., Kártérítés

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A pontos, szó szerinti követeléseket veletek fogjuk megfogalmazni a helyszínen tartózkodó jogászok segítségével 11-én 11 óra után. Az előbbi 3 pont csak tervezet. Terveink szerint a követeléseinket egyszerre elmondva videóra vesszük és elektronikus formában küldjük át a megfelelő helyekre. Tehát a pontos szövegezés ott, helyben dől el, ezért is NAGYON FONTOS, HOGY SOKAN LEGYÜNK A HELYSZÍNEN!
Ott, majd mindenbe beleszólhattok, közösen határozunk.
Este valamikor elkészítem az eseményoldalt ahol napra készen tájékoztatunk majd benneteket.

Addig is hívjatok meg mindenkit, LEGYÜNK SOKAN, NAGYON SOKAN!! Oszd meg ezt a cikket! Kerékgyártó László – Radikális Bankellenes Csoport

 

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM