AZ UNIÓS JOG MÉGISCSAK ELSŐBBSÉGET ÉLVEZ!

AZ UNIÓS JOG MÉGISCSAK ELSŐBBSÉGET ÉLVEZ!

AZ UNIÓS JOG MÉGISCSAK ELSŐBBSÉGET ÉLVEZ!

[good_old_share]


Erdősi Éva – Drága Feleim!
Ma egy kisvárosban voltam 4-ik tárgyaláson!

 

Nekem ez első tárgyalás volt, mert az ügyfelemet a felesége képviselte ezidáig.

loading...

Amikor megkerestek elmondtam, hogy nem szerencsés a 4. tárgyalásra „beesnem”, de azt mondták nem baj. Érezték, hogy ha Ők mennek akkor veszíteni fognak.
Sancho Panza hű társam (férjem) most is ott volt velem a tárgyaláson.Bementünk.
60-as bírónő, már az első percekben leakart mosni az előző tárgyalások alapján. Megkérdőjelezte, hogy értek ehhez, megvádolt, hogy a netről ollóztam össze, amit beadtam.

Visszautasítottam a vádjait, pontról pontra végigmentünk a beadványom és kértem hogy rögzítse a jegyzőkönyvbe vádjait. Akkor elkerekedett a szeme…

Ez volt ez első meglepi 🙂

 

Kezdte érezni, hogy nem vagyok hülye, azért még igyekezett, álláspontja szerint a DH törvények mindent rendeztek, megvolt az elszámolás, haza lehet menni.

Ekkor a képébe toltam a mai EUB C-51/17 ítéletet. Elmagyaráztam, hogy azért ebben nem egészen ezt írják és hát az uniós jog mégiscsak elsőbbséget élvez…

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezután beszélgettünk még fél órát jegyzőkönyvön kívül. Sokat panaszkodott…nekik meg kell felelni…A végén mint régi jó barátok köszöntünk el.

Meglátjuk… Azért jó érzés, hogy a sírból sikerült visszahozni az ügyet.

Megjelent a devizahitelesek által oly nagyon várt C-51/17 Európai Unió Bíróságának ítéleteRövid tartalma: 1. Az árfolyamkockázatra szóló tájékoztatás mint tisztességtelen feltétel vizsgálható a peres eljárásokban attól függetlenül, hogy a DH törvények más tisztességtelen feltételeket rendeztek.

2. A bíróságnak hivatalból kell észlelnie a szerződés tisztességtelen feltételeit, akkor is ha arra a felperes nem hivatkozik. Én ezt jelentős sikernek ítélem. Erdősi Éva.

NCK: és más szakemberek is! Nagy kérdés, hogy a kormány újabb törvényekkel ismét "keresztbe tesz-e" a "deviza"-károsultaknak, és újból megpróbálja menteni a bankokat ebből a helyzetből?

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÁRFOLYAMKOCKÁZAT - NÁLUNK IS MŰKÖDIK A HORVÁT MODELL.
ÁRFOLYAMKOCKÁZAT – NÁLUNK IS MŰKÖDIK A HORVÁT MODELL.

ÁRFOLYAMKOCKÁZAT - NÁLUNK IS MŰKÖDIK A HORVÁT MODELL. [good_old_share] AZ EURÓPAI UNIÓ BÍRÓSÁGA IS ODACSAPOTT.   NCK előszó: Sok éves...

DEVIZAHITELEK - INDUL A VÁLTOZÁS? ÖSSZEHÍVJÁK A BÍRÁKAT.
DEVIZAHITELEK – INDUL A VÁLTOZÁS? ÖSSZEHÍVJÁK A BÍRÁKAT.

DEVIZAHITELEK - INDUL A VÁLTOZÁS? ÖSSZEHÍVJÁK A BÍRÁKAT. [good_old_share] A Kúria polgári kollégiuma tanulmányozza az Európai Unió Bíróságának csütörtöki ítéletét...

Close