FORINTOSÍTÁS UTÁN BORUL A BILI? – DR. DAMM ANDREA

FORINTOSÍTÁS UTÁN BORUL A BILI? - DR. DAMM ANDREA.

FORINTOSÍTÁS UTÁN "BORUL A BILI"? – DR. DAMM ANDREA

Dr. Damm Andrea a devizahitelesek segítségére nyújtott forintosítás kapcsán több olyan gondolatot is ismertet, mely a központi médiumokban biztos, hogy nem fognak napvilágra kerülni.

[cn-social-icon]

Vagy talán akkor, ha már "kiborul a bili". Reméljük, hogy ezzel a beszélgetéssel sok-sok ember kap rálátást a dolgok valós hátterére. Reméljük Damm Andrea azon gondolata, hogy kilóra meg lehet venni a Magyarországi politikusokat, nem fog örökké tartani.

loading...


Ne feledjük: Dr. Kriston István európajogi (pénzügyi) szakjogász a Magyar „deviza”-„hitelesek” védelme érdekében az Európai Bírósághoz fordult.
TÁRGY: – Magyarország tagállamban a bankok megkerülve a tőkepiaci szabályokat kölcsön jogcímén tőzsdén kívüli deviza határidős tömeges – mintegy 1.000.000 db deviza alapú szerződési – ügyletet kötöttek a fogyasztókkal.

Lényegében a bankok kölcsönbe burkolva, kölcsön címén összetett pénzügyi eszközt tartalmazó pénzügyi terméket értékesítettek a fogyasztóknak.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. KRISTON - A SEMMISSÉG IRÁNYAI.
DR. KRISTON – A SEMMISSÉG IRÁNYAI

SEMMISSÉG KITÜNTETETT IRÁNYAI - KÉRJÜK MEGOSZTANI ! (1) DEVIZA HITELPÉNZ (SZÁMLAPÉNZ) HIÁNYA. (2) BANK MEGÚJÍTÁSI ÁRFOLYAMKOCKÁZATA. (3) HITELKOCKÁZAT TILOS ÁTHÁRÍTÁSA (4)...

A "DEVIZA"-KÁROSULTAKRÓL - BARABÁS GYULA.
A “DEVIZA”-KÁROSULTAKRÓL – BARABÁS GYULA

Barabás Gyula - Pénzügyi fogyasztóvédelem [cn-social-icon] Az ügyfelek a legnagyobb hibát akkor követték el, amikor megbíztak a bankrendszer tisztességében, az...

Close