UCC adósok- szürreális rendőri intézkedés

Nemzeti Civil Kontroll, UCC adósok- szürreális rendőri intézkedés

UCC adósok- szürreális rendőri intézkedés

Tényleg ez lenne a megoldás? A videót alább találod!

Mi is történik pontosan a videóban? Kezdetben az látszik, hogy a hölgy rendőr egyáltalán nem számít semmi extrára az igazoltatás során, ám hamar felszalad a szemöldöke, amikor az intézkedés alá vont autósok elkezdenek beszélni.

Ekkor csatlakozik a szürreális szóváltáshoz a férfi rendőr, aki szintén nem érti, mi is történik éppen. Ettől kezdve pedig elszabadul a „pokol”, s különös megjegyzések röpködnek a levegőben:

„,Mit szól ahhoz, ha én azt mondom, hogy Önök cégként működnek és nem közfeladatot látnak el?” – hangzott a felelet arra a kérésre, hogy állítsa le a gépjárművet.
„Nem tudnak személyként igazoltatni, mert nem vagyok személy. Ember vagyok” – mondta a férfi, amikor a személyi igazolványát kérték.
„Nektek esetleg, talán megtévesztett személyek fölött lehetne hatalmatok” – tette hozzá a férfi, aki eddig a pontig váltig állította, hogy nincsenek személyek csak emberek. A gondolkodása itt már összezavarhatna akárkit, bár a történetnek ekkor még messze nem volt vége.
„Egy New Yorkban, Amerikában bejegyzett cégként működtök!” –- jelentette ki határozottan, a magyar rendőrség egész szervezetére célozva.

Az intézkedés alá vont férfinak nem csak a jól összerakott videót köszönhetjük, hanem egy hosszadalmas igazoló szöveget is, amelyben töviről hegyire megismerhetjük a gondolkodását:
„Szaporodik az UCC adósok névsora! 2022.09.24.-én 22:33-kor szombaton, Balatonszemesen is találkoztunk a New Yorkban bejegyzett MAGYARORSZÁG nevű cég, hitvány és pszichopata (POLICE) szolgáival! Facsemete árubeszerzés közben a szabadnak született, békés, dolgozó magyar embereket zaklatják, a hatályban lévő törvényeket és jogszabályokat NEM ismerik ezek a hitvány, pszichopata (POLICE) szolgák!” – áll a videó alatti bejegyzés szövegében.

A teljes videót itt megtekintheti:Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM