Brüsszelbe borítják a Magyar devizás ügyeket-az EU pénzek sorsa foroghat kockán

Brüsszelbe borítják a Magyar devizás ügyeket-az EU pénzek sorsa foroghat kockán

Brüsszelbe borítják a Magyar devizás ügyeket-az EU pénzek sorsa foroghat kockán

A Magyar "deviza"-károsultakat is képviselő Dr. Marczingós László ügyvéd úr tette közzé az alább olvasható rövid bejegyzést Facebook oldalán:

Dr. Marczingós László ügyvéd – Rossz hír a devizás ügyekben eljáró tisztességtelen hitelezőknek és az őket támogató bíróságoknak, hogy az EUB főtanácsnoki indítvány nélkül, tárgyaláson kívül határoz. Az eljáró tanácsot kijelölték.

Az is rossz hír nekik, hogy tegnap este kiment a Bizottsághoz a meghallgatási kérelmem is. Ha minden igaz, még tavasszal megyek Brüsszelbe.

A meghallgatás eredménye nagyban befolyásolja az EU pénzek sorsát. Ugyanis fehéren-feketén borítom a devizás ügyekben mutatott bírói uniós jog tagadást, mely rendszerszintű jellege bizony kizárja a jogállamisági megfelelést. Dr. Marczingós László ügyvéd

Néhány hozzászóló véleménye:
– Én nem voltam érintett devizás ügyben, de megmelegedett a szívem ahogy olvastam, hogy végre van valaki aki igazán tökösen beleláll a témába! Hajrá Ügyvéd úr, sok sikert!!

– Azért a hátralevő időben
Legyen óvatos
Létrával ne kóricáljon sötétedés után
Elhagyott országúton
Az emeleti ablakohoz sem alljon túl közel
Ez nem fenyegetés, ez a realitás. Sajnos Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM