TEREMTSÜNK MI PÉNZT, NE A BANKOK!

TEREMTSÜNK MI PÉNZT, NE A BANKOK!

TEREMTSÜNK MI PÉNZT, NE A BANKOK!

[good_old_share]


FONTOS: Az új generációs kriptopénz – Vezér-Szörényi László.

 

Mint régebben megírtam, új pénzrendszer létrehozásán dolgozom, amely biztonságos, kamatmentes, olcsón üzemeltethető, mégis lehet befektetésre is és fizetésre is használni.Ne álljon semmilyen állam, pláne ne az államoktól független bankári háttérhatalom befolyása alatt. Ne tudják elvenni, letiltani, behajtani, manipulálni, ellopni, lefoglalni – éppúgy, mint ahogy a Bitcoint sem.

Úgy ítéltem meg, hogy erre a digitális csekk (vagy váltó) a legmegfelelőbb megoldás. Róluk tudni kell, hogy bárki kibocsáthatja, tulajdonképpen nem más, mint egy késleltetett fizetési ígérvény, ami betölti a pénz funkcióját. A pénz teremtése így az embereknél és nem a bankoknál történik.

Mivel a kibocsátás kamatmentes, ezért a rendszerben sohasem lesz fedezetlen követelés, az adósság mindig visszafizethető lesz – ellentétben a mai kamatos kamat alapú rendszerekkel szemben.

Kicsit körülnéztem a piacon és úgy találtam, hogy a magyar fejlesztésű Smart Crypto Note (SCN) áll az elképzeléseimhez a legközelebb. Ez a digitális csekk is blokklánc alapú, de lényegesen többet tud, mint a Bitcoin és klónjai.

Ha minden jól megy, ez lesz a befutó digitális fizetőeszköz világszerte. Emiatt úgy döntöttem, hogy tapasztalataimmal és tudásommal fogom segíteni az SCN csapatát. Régi szokásom, hogy szeretek a nyertesek közé tartozni. Vezér-Szörényi László, a német kormány bankjának volt tanácsadója, Banki informatikus, pénzügyi rendszermérnök.

KÖZLEMÉNY

 

A Nemzeti Civil Kontroll támogat minden olyan kezdeményezést, amely a bankoktól, államoktól és jegybankoktól független közösségi pénzrendszer megteremtésére irányul.

Fontosnak tartjuk, hogy a pénz teremtése az embereknél és nem a bankoknál történjen!„..Ne álljon semmilyen állam, pláne ne az államoktól független bankári háttérhatalom befolyása alatt. Ne tudják elvenni, letiltani, behajtani, manipulálni, ellopni, lefoglalni – éppúgy, mint ahogy a Bitcoint sem…”

A bankárok kormányok és gazdaságok feletti uralma napjainkra tisztán látszik.

Mára már szinte mindenki számára egyértelmű, hogy a polgárok csak úgy lehetnek szabadok és függetlenek, ha megteremtik a saját pénzügyi közvetítő rendszerüket. Kérjük, hogy kísérd figyelemmel csatornánkat, és segíts elterjeszteni és ezzel megvalósítani az új és független fizetési rendszert, amely nem a bankokat, hanem valóban minket szolgál!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM