TE ADOD A HÁZADAT?

TE ADOD A HÁZADAT?

TE ADOD A HÁZADAT?

[good_old_share]


Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Rólad tudják, hogy nem adod a házadat? – Vagy adod?

 

Hatéves a Nem adom a házamat mozgalom.Az elköteleződés hatalma. – Amikor mindenki előtt felvállalod a célodat, és az utadat. 

Bármilyen vihar, akár hányszor is tépte le a feliratokat a házunkról, mi újból kitettük, és egyre stabilabban tettük ki.
Így volt ez az ellenállásunkkal is. Bármilyen módon is támadt ránk a pénzügyi és politikai hatalom, mi egyre határozottabban és egyre több tapasztalattal vágtunk vissza.

Hat évvel ezelőtt készítettünk egy videót, amiben kifejeztük, hogy mi nem adjuk a házunkat a csaló banknak. – Már 27 ezren megnézték.

Hat évvel ezelőtt kitettük a házunkra, hogy „Nem adjuk”. – Rengetegen jöttek arra, és fényképezték a feliratot. Még ma is néhányan meg-meg állnak, beszélgetnek a feliratról, és az azóta egyre nagyobb tudással rendelkező környékbeli gyerekeknek magyarázzák a szülők, hogy mit kell érteni a kiíráson.Sajnos kevesen nyilatkoztatták ki ilyen egyértelműen a szándékukat és céljukat.
Így a hatalom azt látja, hogy csak kevesen igazán elszántak. Mert az elköteleződésből levonható az elszántság is.

Amikor az ismerőseid előtt is vállalod, amikor nem tudod már visszavonni, amikor már csak egy irányt hagysz magadnak… – Akkor már csak győzni tudsz.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Sokszor látom, – még a rettenthetetlen Sárgapólósok között is – hogy az igazán ütős akciókat, vagy a vitákkal is járó megnyilvánulásokat nem osztják meg a saját fészbúk oldalukon.
Mint ahogyan a házukra sem teszik ki visszavonhatatlanul, hogy nem adják.
Pedig a sikerhez ez is kell. Hogy még az ismerőseid előtt is felvállald. Mutatva ezzel a kifosztó hatalomnak, hogy veled számolnia kell.

loading…


Hat év eltelt, és ha 2013. március 25-étől újra kellene kezdeni, akkor pontosan ugyanúgy csinálnék mindent a harcban, mint ahogyan tettem az elmúlt öt évben.
Izgalmas időszak volt. 
Sokat tanultunk. 
Sokan jöttek, és sokan mentek.
A cél, az elszántság, az igazságért való küzdelem maradt.
Ami a videóban elhangzik, azt pontosan ugyan úgy gondolom ma is.
Mert „A víz szalad, a kő marad, a kő marad.”

Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom. Tel: 0630-931-9802.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM