TE ADOD A HÁZADAT?

TE ADOD A HÁZADAT?

TE ADOD A HÁZADAT?

[good_old_share]


loading...

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Rólad tudják, hogy nem adod a házadat? – Vagy adod?

 

Hatéves a Nem adom a házamat mozgalom.Az elköteleződés hatalma. – Amikor mindenki előtt felvállalod a célodat, és az utadat. 

Bármilyen vihar, akár hányszor is tépte le a feliratokat a házunkról, mi újból kitettük, és egyre stabilabban tettük ki.
Így volt ez az ellenállásunkkal is. Bármilyen módon is támadt ránk a pénzügyi és politikai hatalom, mi egyre határozottabban és egyre több tapasztalattal vágtunk vissza.

Hat évvel ezelőtt készítettünk egy videót, amiben kifejeztük, hogy mi nem adjuk a házunkat a csaló banknak. – Már 27 ezren megnézték.

loading...

Hat évvel ezelőtt kitettük a házunkra, hogy „Nem adjuk”. – Rengetegen jöttek arra, és fényképezték a feliratot. Még ma is néhányan meg-meg állnak, beszélgetnek a feliratról, és az azóta egyre nagyobb tudással rendelkező környékbeli gyerekeknek magyarázzák a szülők, hogy mit kell érteni a kiíráson.Sajnos kevesen nyilatkoztatták ki ilyen egyértelműen a szándékukat és céljukat.
Így a hatalom azt látja, hogy csak kevesen igazán elszántak. Mert az elköteleződésből levonható az elszántság is.

Amikor az ismerőseid előtt is vállalod, amikor nem tudod már visszavonni, amikor már csak egy irányt hagysz magadnak… – Akkor már csak győzni tudsz.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Sokszor látom, – még a rettenthetetlen Sárgapólósok között is – hogy az igazán ütős akciókat, vagy a vitákkal is járó megnyilvánulásokat nem osztják meg a saját fészbúk oldalukon.
Mint ahogyan a házukra sem teszik ki visszavonhatatlanul, hogy nem adják.
Pedig a sikerhez ez is kell. Hogy még az ismerőseid előtt is felvállald. Mutatva ezzel a kifosztó hatalomnak, hogy veled számolnia kell.

loading…


Hat év eltelt, és ha 2013. március 25-étől újra kellene kezdeni, akkor pontosan ugyanúgy csinálnék mindent a harcban, mint ahogyan tettem az elmúlt öt évben.
Izgalmas időszak volt. 
Sokat tanultunk. 
Sokan jöttek, és sokan mentek.
A cél, az elszántság, az igazságért való küzdelem maradt.
Ami a videóban elhangzik, azt pontosan ugyan úgy gondolom ma is.
Mert „A víz szalad, a kő marad, a kő marad.”

Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom. Tel: 0630-931-9802.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
LEHET, HOGY TE MÁR KI IS FIZETTED A TARTOZÁSOD!
LEHET, HOGY TE MÁR KI IS FIZETTED A TARTOZÁSOD!

LEHET, HOGY TE MÁR KI IS FIZETTED A TARTOZÁSOD! [good_old_share] Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda - Ha valaki 2006-2008. körül...

DEVIZAHITEL MEGOLDÁS-RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!
DEVIZAHITEL MEGOLDÁS-RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!

DEVIZAHITEL MEGOLDÁS-RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY! [good_old_share] ...Ígérem minden devizakifosztottnak, hogy szeptemberre véget vettetek az egész rémálomnak. Minden végrehajtást leállítatok, tisztességes elszámoltatásra köteleztetem...

Close