DR. KRISTON – RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY.

DR. KRISTON - RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY.

DR. KRISTON – RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY.

[good_old_share]


PÉNTEKENKÉNT 12:00 ÓRAI SORBAN ÁLLÓ

PETÍCIÓ BENYÚJTÁS HATÓSÁGI TARTALMA a Deviza Kárpótlási Petíció és Törvényjavaslat az oldal alján letölthető!

2019. JANUÁR 11. PÉNTEK 12:00

Budapesten – Fidesz Központi Hivatalához – VI. Lendvay u. 28.

Vidéken – Fidesz irodáknál – lakóhelyhez legközelebbihez

2019. MINDEN PÉNTEK 12:00Budapesten – Fidesz Központi Hivatalához – VI. Lendvay u. 28.

Vidéken – Fidesz irodáknál – lakóhelyhez legközelebbihez

Budapesti Rendőr-főkapitánysággal, mint gyülekezési hatósággal történt egyeztetés alapján a gyülekezési jogról szóló törvény (2018. évi LV. tv.) szerinti gyűlés (felvonulás, tüntetés, felszólalások, véleménynyilvánítás) helyett az Alaptörvény XXV. cikkén nyugvó és mindenkit egyénileg vagy másokkal együtt megillető alkotmányos petíciós jog gyakorlásával, vagyis békés sorban állással minden résztvevő az ide csatolt és a saját aláírt "Deviza Kárpótlási Petíció és Törvényjavaslat" dokumentumát benyújtja – ennek hiányában postaládába bedobja – a Fidesz Központi Hivatalánál (1061 Budapest, Lendvay u. 28.), így a kormányzópárton keresztül juttatjuk el petíciós törvényjavaslatunkat a közhatalmat gyakorló országgyűlési képviselőihez és törvényhozási frakciójához.

A csendes sorban állás és a saját petíció egyenkénti benyújtása békésen demonstrálja és felhívja a kormányzópárt és a közvélemény figyelmét a devizaügy megoldatlanságára és a benyújtásra kerülő törvényjavaslatban foglaltak szerint történő megoldhatóságára.

Ez a békés sorban állás – különösen ha minél nagyobb számban történik – nagyobb hatást fejthet ki, mint egy adott esetben hangos vagy kontrollálhatatlan gyűlés (felvonulás, tüntetés, véleménynyilvánítás).

Kérem tehát, hogy mindenki hozza magával az ide csatolt és általa aláírt "Deviza Kárpótlási Petíciót és Törvényjavaslat" dokumentumát és megérkezése után álljon sorba a Fidesz székházat körbevevő (Lendvay utca – Dózsa György út) járdaszakaszokon és petícióját nyújtsa be vagy dobja be a székház postaládájába.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Petíciós jog gyakorlását minden pénteken 12:00 órakor ismételjük [Budapest Fidesz székháznál és Országosan Fidesz irodáknál), így kifejezett gyűlés (felvonulás, tüntetés, véleménynyilvánítás) nélkül a csendes sorban állással és a petíciók egyenként történő benyújtásával kívánjuk elérni céljainkat.A fenti petíciós joggyakorláshoz – ha csoportosan történik – elegendő email útján tájékoztatni a rendőrséget, mint gyülekezési hatóságot (Fővárosban a Budapesti-Rendőr-főkapitányság Biztosítási Osztályát, Vidéken pedig a petíciózással érintett Fidesz-iroda címe szerint illetékes Városi Rendőrkapitányságot).

Ha és amennyiben bárki a békés sorban állást megbontva tüntetni kezd, úgy tőle el kell határolódni és maradni a sorban. A sorban állás és petíciók benyújtása végeztével a petíciózás minden további instrukció nélkül véget ér és el kell hagyni a területet.

Az eseményen egyebekben és várhatóan rendőri jelenlét lesz (közrend, közbiztonság, rendeltetésszerű joggyakorlás). Dr. Kriston István, Civil jogvédő állampolgár

Petíciós Kártalanítási Közösségek kezdeményezője Devizaharc Országos Honlap www.jogesigazsag.hu alapítója.

Deviza Kárpótlási Petíció és Törvényjavaslat

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM