TÁDÁMMM….DEVIZÁS KÁRTÉRÍTÉSI TÖRVÉNY.

TÁDÁMMM....DEVIZÁS KÁRTÉRÍTÉSI TÖRVÉNY.

TÁDÁMMM….DEVIZÁS KÁRTÉRÍTÉSI TÖRVÉNY.

[good_old_share]


Tádámmm, postajárat megérkezett 😀 – Járvás Éva.

 

Átléptük a 2000-et, jelenleg 2003 aláírásnál tartunk, és még folyamatosan érkeznek azok aláírása, akik támogatják a magyar gazdaság kifehérítését és a gazdasági bűnözés felszámolását.Ebből az alkalomból nyomtatva postai úton is megküldtem címzetteknek, nehogy kétségük legyen a helyzet komolyságáról, továbbá azért is, mert erre mindenképpen válaszolniuk kell. Érdeklődve várom T. Miniszterelnökség és a Magyar ENSZ Társaság Nemzetközi Bíróság válaszát.

Legyetek kedvesek aktivizáljátok magatokat ti is és tegyetek meg mindent hogy elérjük az 5000 aláírást.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Kattint, aláír, elküld, e-mailen megerősít. Ennyi. Járvás Éva. Aláírás itt:

[emailpetition id=”1″][signaturelist id=”1″][good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM